Öğretmen ve öğrenciler, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Hasan Şahin tarafından karşılandı. Garnizon Komutanlığı Makamına temsilen 4. sınıf öğrencisi Zafer Arslan oturdu. Temsili komutan Zafer Arslan ilçede yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili bilgi aldı. Törenlerin güvenlik içinde yapılması için talimat veren Arslan, Isafakılı köyü muhtarı Recep Korkut´u arayarak köyün asayişiyle bilgi aldı. Alaplı Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Akdeniz, &8220;Jandarmanın çok önemli bir görev yaptıklarını, fedakarca bizlerin can ve mal güvenliğini korumada gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyoruz&8221; dedi.
Alaplı Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Hasan Şahin de, Atatürk İlköğretim Okulu´nca yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını, tüm vatandaşların emniyetini sağlamada gece gündüz çalıştıklarını, vatandaş ve emniyet arasında iyi ilişkilerin çok önemli olduğunu, Alaplı halkının kendilerine her zaman destek verdiğini belirterek memnuniyetini vurguladı. Ayrıca, öncelikli hedeflerinin tüm ilçede belde ve köylerde giriş çıkışları yapılan devriye gezileriyle Alaplı´da güvenli bir ortamın olmasını sağladıklarını Şahin, Alaplı halkının her zaman jandarmanın yanında yer alarak görevlerini yapmalarını sağlamada katkı verdiklerini belirterek teşekkür etti.
Temsili öğrenci 4. sınıf öğrencisi Zafer Arslan, ziyarete gelen öğrencilere Garnizon Komutanlığı´nca hazırlanan hediyeleri verdi.
Editör: Pusula Gazetesi