Devrek Dr. Veysel Atasoy Caddesi üzerinde bulunan Bölge Haber Gazetesi&[#]8217;ne ait ofset matbaa tesislerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırıda işyerinin camları kırıldı.


Olay yerinde incelemelerde bulunan Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Ekipleri olay yerine gelerek gerekli çalışmaları başlattı.


Bölge Haber Gazetesi Yazıişleri Müdürü İbrahim Tığ da iş yerinin camını kıran kişi ya da kişilerin olayı tahminen saat gece 03.00 sularında yaptıklarını


saldırıya bir anlam veremediğini ifade etti.


Basına yapılan saldırıyı kınadıklarını kaydeden Tığ ´´Biz her zaman Devrek ve Zonguldak&[#]8217;ın menfaatlerini gözeterek yayın yaptık, bundan sonrada yapacağız´´ dedi.


Yıldıramayacaklar

Bölge Haber&[#]8217;e yapılan saldırıya ilişkin bir açıklama yapan Gazetenin Yazıişleri Müdürü İbrahim Tığ, &[#]8220;Bu tür saldırıların kendilerini yıldıramayacağını&[#]8221; belirterek; &[#]8220; Doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz, yayın ilkelerimizden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Bu tür saldırılar bizi yıldıramayacak&[#]8221; dedi.

ğ açıklamasında, &[#]8220;Bölge Haber&[#]8217;e yönelik saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin en kısa zamanda yakalanıp, adalet önüne çıkartılacaklarına inandığını&[#]8221; kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi