Sezonun ilk devresini 34 puanla lider olarak tamamlayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, 2014 yılında Zonguldaklılara Şampiyonluk yaşatacakları sözünü verdiler.

ANTALYA KAMPINDA 5. GÜN GERİDE KALDI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, devre arası kamp çalışmaların Antalya’da sürdürüyor. Kemer ilçesinde Grand Haber Otel’de kampa giren Kırmızı-Lacivertlilerin kampında 5. gün geride kaldı. Sezonun ilk devresini en yakın takipçisine 5 puan birden fark atarak kapatan Zonguldak ekibinde hedef aynı çizgide giderek Play-Off’lara grup birinci olarak katılmak.

Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde sürdüren çalışmalarda tempoda yükseldi. Sabah kondisyon ve güç çalışması yapan ekibimiz, öğleden sonra ise taktik ve çift kale maçla hazırlıklarını sürdürüyor.


2014’TE HEDEFLER GERÇEKLEŞECEK

Geride kalan 2013 yılının Zonguldak Kömürspor için başarılı geçtiğine değinen Teknik Direktör Cahit Terzi, “Sezonun ilk yarısında aldığımız sonuçlar ve bulunduğumuz konum ortada. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz, bize inananları mahcup etmeyeceğiz.

Ligin ikinci yarısında hızımızı daha fazla arttırarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Kampta her şey yolunda, inanıyorum ki yapacağımız hazırlık maçlarıyla çok daha iyi düzeye geleceğiz.

2014 yılında Zonguldak Kömürspor’la ilgili tüm hedeflerimizin gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle tüm Zonguldaklıların yeni yılını kutluyorum. "

Editör: Pusula Gazetesi