Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özdemir, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Uzun ve yorucu geçen seçim dönemimden sonra kazanan adayları ziyaret ettiğini söyleyen Atilla Çınar, tüm belediye başkanlarına başarılar diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise; "Demokratik bir ortamda geçirdiğimiz seçimlerde Emniyet Teşkilatı&[#]8217;nı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Sağlıklı bir seçim ortamı geçirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca geçtiğimiz hafta Belediye Sosyal Tesisleri&[#]8217;nde çıkan yangına sebep olanları kısa sürede yakalamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


Çaycuma Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam ve Ziraat Odası personeli Mithat Gülşen´i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular. Göreve seçilmesinden dolayı yapılan ziyaretlerden son derece memnun kaldığını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Hizmetlerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Kurumlarla dayanışma içinde hizmet kervanını sürdüreceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi