YAVUZ İÇİN KULÜPTE TÖREN DÜZENLENECEK

Zonguldakspor’un Birinci Lig ve İkinci Lig’de olduğu dönemde takımın kalesini koruyan Hulusi Yavuz, hayata gözlerini yumdu. Bir suredir Ankara Başkent Hastanesi´nde tedavi gören efsane kalecinin ölüm haberi büyük üzüntü yarattı... Zonguldakspor´un eski kalecilerinden olan Hulusi Yavuz böbrek yetmezliği çekiyordu...

Hayatını kaybeden Hulusi Yavuz için Zonguldak Kömürspor kulübü önünde 13:00’de tören düzenlenecek. Yavuz’un cenazesi bugün Fener Camii´nde kılınacak ikindi namazına müteakip toprağa verilecek.Yavuz Evli ve 2 çocuk babasıydı...

Pusula Gazetesi olarak Hulusi Yavuz´a Allah´tan rahmet, ailesine, spor camiasına sabır diliyoruz... 51 yaşında hayata gözlerini yuman Hulusi Yavuz, Samsunspor ve Zonguldakspor formalarını giyinmişti.

YAVUZ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADILAR

Hayatını kaybeden Hulusi Yavuz için spor ve siyaset dünyasının isimleri sosyal paylaşım sitesinden mesajı yayınladı.

Değerli dostlarım.

Zonguldaksporumuza ve Zonguldak´ta spora çok emek veren, benimde Zonguldakspor 2. BAŞKANI ve basın sözcüsü olduğum yıllarda beraber çalıştığımız kardeşimiz hulisinin

Vefatını öğrendim.

Üzüntüm çok büyük. Hulisi kardeşime Allah´tan rahmet diliyorum.akraba dost ve sevenlerine sabırlar dilerim. Saygılarımla. (ZONGULDAKSPOR ESKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ KENAN KÖKTÜRK)

Değerli ağabeyimiz Zonguldak Sporumuza yıllarca emek vermiş kaleci Hulisi ağabeyimizi kaybettik hepimizin baş sağolsun Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum....(ZONGULDAK KÖMÜRSPOR AS BAŞKANI GÖKHAN DEMİR)

Değerli Dostlar; Personelimiz Sadiye YAVUZ hanımefendi arkadaşımızın beyi, yıllarca Zonguldaksporda top oynamış kalecilik yapmış arkadaşımız Hulisi YAVUZ Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allahtan Rahmet Ailesine, yakınlarına ve spor camiasına Başsağlığı diliyorum. Allah Mekanını Cennet eylesin. (ZONGULDAK GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ AYHAN TAŞKIN)

Zonguldakspor´un efsane kalecilerinden, sevgili Hulusi Yavuz hocamın vefat ettigini ögrendim Mekanın cennet olsun hocam (EMİN EROL ZONGULDAK KÖMÜRSPORLU ESKİ FUTBOLCU)

Mekanın cennet olsun Hulisi hocam, Seni hiç Unutmayacağız büyük kaleci. (ANTRENÖR SERKAN BANKOĞLU)



Editör: Pusula Gazetesi