KIRMIZI-LACİVERTLİLER KOZLU’DA ÇALIŞTI

Zonguldak derbine günler kala nefesler tutuldu. Grupta liderlik hesapları yapan Zonguldak Kömürspor, 8. hafta mücadelesinde konuk olacağı Kozlu Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-Lacivertliler sentetik çime alışmak için dünkü çalışmasını Kozlu’da gerçekleştirdi. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada Zonguldak ekibi, Kozlu maçının provasını gerçekleştirdi. Hüseyin Yılmaz ve Metin Kurt’un cezaları nedeniyle yer alamayacağı karşılaşma öncesi Terzi, çift kalede değişik alternatifleri görme şansı buldu.

CEZALI METİN’İN YERİNE AYHAN!

Kırmızı-Lacivertlilerin Teknik Direktör Cahit Terzi, Kozlu maçında sahaya sürmeyi planladığı kadroyu çift kalede denedi.

Terzi, geçtiğimiz hafta Çatalcaspor karşısında sahaya sürdüğü ilk onbirden farklı bir kadroyu sahaya sürdü. Kalede Ahmet, savunmada Burak, Serkan, Ferhat ve Burçin, orta sahada Kenan, Mert, Hüseyin Suat, Ayhan ve Eren yer aldı.

Çatalca maçından farklı olarak, sakatlığı düzelen Kenan ile kırmızı kart cezalısı Metin’in yerine sağ bek görevi yapan Ayhan Kaya as kadroda görev aldı.

Terzi, çift kale maçın ikinci yarısında değişik isimlere de şans tanıdı. Hafif sakatlığı bulunan Kenan’ın yerine Çatalca maçında oynayan Emrah yine as kadroya görev yaptı. Forvet hattında ise Suat Kerçin’in yerine Ercan, Eren’in yerine ise Yıldıray görev yapan isimler oldu.

Editör: Pusula Gazetesi