ZONGULDAK´ta, dün 3´üncü kattaki evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralanan ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki B.Ç.´nin intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Anne ve babası boşanan çocuğun, ´Baba bu satırları okuduğunda ben ölmüş olacağım. Dedeme iyi bak. Annemle barış´ yazılı not bırakıp kendini ateşe vererek balkondan atladığı belirlendi.

Babası Muharrem Okan Ç. ile annesi İlknur Y., şiddetli geçimsizlik nedeniyle daha önce 2 kez boşanan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 1´inci sınıf öğrencisi B.Ç., dün saat 10.00 sıralarında Terakki Mahallesi Vatan Caddesi´ndeki evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralandı.

Ders çalıştığı sırada elektrikli ısıtıcıya temas eden ceketinin alev alması sonucu paniğe kapılarak balkondan düştüğü ileri sürülen B.Ç.´nin, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. B.Ç.´nin, sabah okulda ilk derse girdikten sonra eve gittiği ve velayeti üzerinde olan babasına, ´Bu satırları okuduğunda ben ölmüş olacağım. Dedeme iyi bak. Annemle barış´ notu yazıp üzerine yanıcı sprey sürerek kendini ateşe verdikten sonra balkondan atladığı belirlendi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde 2´nci derece yanık tespit edilen B.Ç.´nin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken hayati tehlikesinin de devam ettiği belirtildi. Polis intihar girişimiyle ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Editör: Pusula Gazetesi