İSTANBUL ‘SULTAN’INI DEVİRDİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, 6. hafta mücadelesinde Sultangazispor’u 2-1 skorla yenerek çıkışını sürdürdü.

Pazar günü İstanbul Cebeci Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya gurbetçilerin yanı sıra Zonguldak’tan giden taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

EREN İKİ KEZ SAHNE ALDI

Zonguldak Kömürspor, grupta üst sıraları zorlayan Sultangazispor maçına üstün başladı. Karşılaşmanın 16 dakikasında Eren attığı golle Zonguldak ekibini öne geçirirken, ev sahibi ekipte Oğuz penaltı golüyle eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci 45’de rakip kalede etkili olan Zonguldak Kömürspor’da ilk golü kaydeden Eren bir kez daha sahneye çıkarak 75’de takımını bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşma Zonguldak Kömürspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

SIRADA LİDER ÇATALCA VAR

Ligde 5. galibiyetine uzanan Kırmızı-Lacivertliler, hafta sonu konuk edeceği lider Çatalcaspor maçı öncesi büyük avantaj yakaladı. Çatalcaspor ile haftayı Kartepe Suadiye galibiyetiyle kapatarak liderliğini sürdürdü. Çatalcaspor 16 puanla liderliğini sürdürürken, 15 puanla Zonguldak Kömürspor, Kestel Belediyespor ise 13 puanla takibini sürdürdü.

Editör: Pusula Gazetesi