Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci Devrek Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Dosyasını Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’a teslim eden Başkan Semerci bir önceki dönem sağlayamadıkları birlik beraberliği bir sonraki dönem sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Halkın teveccühüyle yeniden aday adaylığını koyduğunu belirten Başkan Semerci: “2011 Mart ayından bu yana belediye başkanlığı yapıyorum. Geçen süre içerisinde Devrek’te çok iyi işler yaptık. Yaptığımız çalışmalar halkımız tarafından beğeniliyor. Bir tek birlik ve beraberliği sağlayamadık ve bende bunun üzüntüsü içerisindeyim. Bu birlik ve beraberliği sağlamak için halkımızın da desteğini alarak bir kez daha belediye başkanlığına aday adayı olduk. Vereceğiniz her kararı da saygıyla karşılayacağım. Hayırlısı neyse o olsun” dedi.

Devrek’te güzel hizmetlerin yapıldığını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ise, “Hamdi Uçar: kendisine bu mübarek günde yaptığı müracaatın hayırlı olmasını diliyorum. Devrek bizim için çok önemli ilçelerimizden bir tanesi. Güzel hizmetler yapılıyor. Yerelde yapılması gereken hizmetler yapılmaya çalışılıyor. Bundan sonraki süreçte Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi birlik beraberliğimizi sağlayarak daha güzel hizmetlerin yapılacağını, en azından yapılması için gayret edileceğini umut ediyoruz. Bu sürecin Sayın Başkanımıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi