Önceki gün Bahçelievler Mahallesi´nde meydana gelen olayda işsiz Yusuf A., 3 yaşındaki oğluyla birlikte yürüyen eski eşi Deniz Ç.´yi, arkasından yaklaşarak bıçakladı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayda, ilk darbenin ardından kaçan eşini caddede kovalayıp yakalayan ve birkaç kez daha bıçaklayan Yusuf A., daha sonra kaçtı. Ağır yaralanan Deniz Ç., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sırtına 4 bıçak darbesi saptanan Deniz Ç., hayati tehlikeyi atlattı.

´TAKİP EDİP BIÇIKLADIM´

Kaçan Yusuf A. ise polisin sıkı takibi sonucu dün akşam saatlerinde Asma Mahallesi´ndeki evinin yakınında yürürken yakalandı. Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü´ne götürülen Yusuf A., sorgusunda, evliliklerinden olan büyük kızının kendi velayetinde, oğlunun ise eski eşinde olduğunu söyledi. Yusuf A., "Ben kızımı 2 haftada bir göstermek istememe rağmen o görmeye gelmiyordu. Oğlumu da bana göstermiyordu. Ayrıca başka bir erkekle görüşüyordu. Olaydan bir gün önce bu yüzden tartıştık. O akşam ise arkadaşımla gezerken başka bir erkekle yürüdüğünü gördüm. Takip ettim ve sinirlenip arkadan yumruk attım. Kaçmaya çalışınca arkasından koşup bıçakladım" dedi.

Deniz Ç. ise hastanedeki ilk ifadesinde eski eşinden şikayetçi olduğunu söyledi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Yusuf A., nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Editör: Pusula Gazetesi