ZONGULDAK´ın Ereğli İlçesi´nde, 75 yaşındaki Kazım Kahraman´a yolun karşısına geçerken motosiklet çarptı. 50 metre ilerideki yaya geçidini kullanmayan Kahraman ile ikisi de kask takmayan motosiklet sürücüsü ve arkasındaki eşi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Muammer Aksoy Caddesi´nde meydana geldi. Sürücü belgesi bulunmayan 30 yaşındaki Sinan Özmen yönetimindeki 31 DP 234 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen Kazım Kahraman´a çarptı. Kazada, 50 metre ilerideki üst geçidi kullanmayan Kazım Kahraman ile ikisi de kask takmayan Sinan Özmen ve arkasındaki eşi 26 yaşındaki Ayşegül Özmen yaralandı.

Gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralanan Kazım Kahraman, Ereğli Devlet Hastanesi´ne, başına darbe alarak yaralanan sürücü ve eşi ise özel hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Kazım Kahraman´ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Sürücü Sinan Özmen´e daha önce ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan 5 bin 750 lira para cezası uygulandığı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: Pusula Gazetesi