Malkoç, hafta içi her akşam iki-üç, hafta sonları ise beş-altı düğüne katılarak, yeni evlenen çiftleri en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmıyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Ferdi Kesikoğlu ile Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi&[#]8217;nde diş hekimi olarak görev yapan Ebru Öksüzoğlu, Bakacakkadı 100&[#]8217;üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesisleri&[#]8217;nde düzenlenen kır düğünü ile dünya evine girdiler. Çok sayıda davetlinin de katıldığı düğüne, CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç da katılarak, nikah töreninin ardından yeni çifti tebrik edip kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Malkoç, daha sonra; Masalevi&[#]8217;nde Sinan Boncukoğlu-Buğse Cinkılıç&[#]8217;ın, YaşamPark&[#]8217;ta Muzaffer Güngör-Selda Yokarıbaş&[#]8217;ın, Hanyanı&[#]8217;nda Aytaç Saka-Selvi Kamil&[#]8217;in, Zübeydehanım&[#]8217;da Bahadır Kesbiç-Derya Çataklı çiftlerinin düğüne katıldı. Malkoç, yeni çiftleri tebrik ederek, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi