Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Necat Uludüz, Zabıta Teşkilatı&[#]8217;nın kuruluşunun 187&[#]8217;nci yıldönümü ve &[#]8220;Zabıta Haftası&[#]8221; dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;ni (KGD) ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Zabıta Müdürü Uludüz ve personelini, KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Müdür Uludüz, ziyarette yaptığı konuşmada, çalışma koşullarının zorluklarını ve sorumluluklarını anlatarak, &[#]8220;Bütün kömür denetimlerini biz yapıyoruz. İşyerlerinin ruhsat işlemleri bizde, ticari araçları ve öğrenci servislerinin güzergahlarını biz denetliyoruz. Zabıta Müdürlüğü olarak, Zonguldak halkına ve şehre en iyi hizmeti vermek için uğraş veriyoruz. Kısıtlı personelimize ve sorunlarımıza rağmen her yere yetişmeye çalışıyoruz. Tabii ki bizim de sorunlarımız ve eksiklerimiz var. Basın bizim için çok önemli. Basında Müdürlüğümüzü ilgilendiren bir haber çıktığı zaman biz bunu ihbar kabul edip hemen müdahale ediyoruz. Sorunların en çabuk şekilde çözümü için hareket ediyoruz. Hep birlikte istişare içinde olarak Zonguldak&[#]8217;a hizmet etmek için uğraş içindeyiz. Bu konuda da sizlerin desteğini bekliyoruz&[#]8221; dedi.

KGD Başkanı Osman Sav da, zabıtanın kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, &[#]8220;Bir şehirde zabıta olmazsa olmaz. Çalışanlarının da illaki sorunları vardır. Dileriz sorunları bir gün azalır. Daha azalmış sorunlarla Zonguldak&[#]8217;a daha çok katkı vermiş olursunuz. Bizim gibi karşılıklı diyalog halinde olunursa, daha çok ortaya çıkmış olur. Sorunların çözümünde daha çok kamuya ulaşmış olur. O anlamda ziyaretinizi önemsiyorum&[#]8221; diye konuştu.

Ziyarette, Zabıta Müdürü Necat Uludüz, talep ve sorunlarını içeren dosyayı KGD Başkanı Osman Sav&[#]8217;a verdi.

Editör: Pusula Gazetesi