Zonguldak Kömürspor’un Süleyman Caner Başkanlığındaki yeni yönetimi bu kez Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Göreve gelmesinin ardından destek ziyaretlerini sürdüren Yönetim Kurulu, Dernek ziyaretinde gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav ile yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette Kömürspor Kulüp Başkanı Av. Süleyman Caner, Asbaşkan Gökhan Demir, Genel Kaptan Hakan Hürfikir, Genel Sekreter Osman Tutkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Bezir, Şükrü Öztürk ve Basın Sözcüsü Akay Turhan yer aldı.

ZONGULDAK HALKI BİZE İNANSIN

Zonguldak Kömürspor’da Başkan Süleyman Caner, kulübü profesyonel lige taşımak için yola çıktıklarına belirterek, “ Zonguldakspor’a değer kazandırmak için her türlü girişimlerde bulunuyoruz. Bugün Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne geldik, burası da bizim için çok değerli.

Çünkü biz biliyoruz ki Dernek geçmişte Zonguldakspor’a katkıda bulunmak için elinden geleni yapmıştır ve yapacaktır. Osman Başkan ve yönetiminden yeni sezonda fikirlerini bekliyoruz, desteklerini bekliyoruz.

Bizim için gazetecilerin fikirleri önemli destek olmaları önemli. Biz yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz elbet beraber olmadıktan sonra medya destek olmadıktan sonra motive sağlanamaz.Yapıcı eleştirilere her zaman açığız. Amacımız bu sezon kulübü 3. Lige taşımak. Zonguldak halkı da bize inansın.

BARTIN, KARABÜK, ZONGULDAK BİRLİK OLMALI

Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki illerin birlik olması gerektiği ve bu yönde bir çalışma yapacaklarına değinen Başkan Caner, “Bartın, Karabük, Zonguldak’ın birlikte olması gerek. Spor Toto Süper Lig’de yer alan Kardemir Karabükspor’dan da randevu alacağız, yöneticilerle görüşme yapacağız. Aynı şekilde bölgemizdeki diğer takımlarla da.

İŞTE DESTEK VEREN KURUMLAR

Şuana kadar yaptıkları ziyaretlerde destek olanları da açıklayan Başkan Caner, “Zonguldak Belediye Başkanlığı, Genel Maden İşçileri Sendikası, TTT Genel Müdürlüğü bize somut destek veren kurumlar. Özel olarak şahısları saymadık şuan. Herkesten destek istiyoruz, Zonguldakspor bizim malımız değil, ben dahil kimse babasının evinden getirdiği bir şey değil. Biz burada zamanımızı harcıyorsak eğer Zonguldaspor bir yerlere gelsin, Zonguldak halkının çıtası yükselsin diye mücadele ediyoruz. Zonguldak Platformu olarak Mithatpaşa Tünelinin temellerinin atılmasına katkı sağladı. Aynısını Zonguldaspor için yapalım. Bu tarihi bir fırsattır, bu fırsatı kaçırırsak işimiz zorlaşır.

Başkan Caner, kişi ve kurumlardan destek sözü aldıklarını tüm Zonguldak’ında destek olmasını istedi. Zonguldak Kömürspor’un kişilerin değil halkın takımı olduğunu da sözlerine ekleyen Caner, “yeni atanan Valimiz Ali Kaban’ı ziyaret ederek destek sözü almak istiyoruz”

ORTAK PAYDAMIZ ZONGULDASPOR

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Osman Sav ise, Zonguldakspor’a katkı sağlayacak her projeye katkı sağlamaya hazır olduklarını belirterek, “

Yeni Yönetime hayırlı olsun, ateşten gömlek giyindiniz. Başladığınız ilk günden beri yoğun bir tempoda çalışıyor yönetim kurulu gördüğümüz kadarıyla.

Zonguldakspor, Zonguldak için olmazsa olmaz. Herkes Zonguldakspor’un bir yerlere gelmesi için iyi niyetli şekilde güzel temennilerde bulunuyor ama taşın altına elini sokan nadir bulunur. Yönetim iyi bir şekilde çalışıyor, herkesin destek olması gerek. Herkes destek oluyor elinden geldiğince ancak bunun lafta kalmaması gerek. Önceki yönetimlerde çok destek sözü aldılar ancak fiiliyata dönüşmedi, gerek maddi gerekse manevi olarak. Zonguldakspor umarım layık olduğu yerlere ulaşır. Dernek olarak Zonguldakspor’a yaptığımız çok somut işler var.

2005 YILINDA PROJE YARIM KALMIŞTI!

2005 yılında Zonguldakspor’a katkı toplantısı düzenlemiştik. Hatta ilk kez Zonguldak’tan 5 milletvekilinden 4’ü Zonguldakspor için bir araya gelmişti.

Değil Zonguldakspor maçında hiçbir toplantıda bir araya gelmemişlerdi, sadece Polat Türkmen rahatsızlığı nedeniyle gelememişti! Toptan o zaman destek sözü veren isimler arasındaydı. Ancak o zaman İsmail Recai Şanlı’nın işleri nedeniyle görevden ayrılmasıyla projemiz yarım kalmıştı. Zonguldakspor bu kentin ortak paydasıdır. Kent olarak buluşamıyoruz genelde ama Zonguldaksporda buluşmamız gerek. Bulunduğu yer Zonguldakspor’a yakışmıyor, yeni yönetimin öncülüğünde o havayı yakarız ve layık olduğu yere ulaşır.

SEZGİN ZONGULDAKSPOR KİTABI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Zonguldaklı Gazeteci Yazar Çetin Sezgin, Zonguldakspor’un ikinci kitabını kulübe katkı sağlamak amacıyla çıkarmak istediğini bu konuda Yönetim Kurulu’nun destek vermesi halinde hayata geçirebileceklerini kaydetti.

Editör: Pusula Gazetesi