&[#]8220;31 Mahallede 31 İftar&[#]8221; adı verilen etkinlik çerçevesinde Bölücek Mahallesi&[#]8217;nde gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda mahalleli katıldı. İlkokul bahçesinde yapılan ve saat 19.45&[#]8217;te başlayan iftar programında önce Yasin-i Şerif okundu ardından da iftar duası yapıldı. İftar programına Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık&[#]8217;ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, bazı İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye&[#]8217;nin daire müdürleri ile Cumhuriyet Halk Partisi&[#]8217;nin bazı ilçe örgütü yöneticileri de katıldı. İftarın önemli misafirlerinden biri de Ereğli Anadolu İmam-Hatip ve İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Karaoğlu&[#]8217;ydu.

&[#]8220;BÖLÜCEK&[#]8217;TE ÇALIŞIYORUZ&[#]8221;

İftar programında Bölüceklilere hitaben bir konuşma yapan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu yıl Ramazan ayını en iyi şekilde yaşayabilmek adına Belediye olarak birçok etkinliğe imza attıklarını ifade etti. 31 mahallenin tamamında iftar programı gerçekleştirilen etkinliklerin en iyi şekilde organize edilebilmesi için Belediye&[#]8217;nin tüm birimlerinin büyük bir özveriyle çalıştığını söyleyen Başkan Posbıyık, belediyenin altyapıya dönük çalışmalarının da devam ettiğini hatırlatarak, &[#]8220;Mahallelerimizin altyapı ile ilgili sorunlarının çözüme kavuşturulması yönünde, vatandaşlarımızdan gelen talepleri de dikkate alarak gereken çalışmaları zamanında yapıyoruz. Elbette bu çalışmaları bir sıra ve düzen içinde gerçekleştiriyoruz. Bölücek de mahalle olmadan önce büyük sıkıntıları olan yerleşim birimlerimizden biriydi. Mahalle olduktan kısa bir süre sonra buradaki altyapı çalışmalarına da zaman kaybetmeden başlamıştık. Ufak tefek bazı eksikler kaldı ve o eksikleri de zamanı geldiğinde ortadan kaldıracağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın&[#]8221; dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Ezanın okunmasının ardından oruçların dualarla açıldığı iftar programında Segah İlahi Grubu&[#]8217;nun seslendirdiği ilahilerle gece devam etti. Bu arada kısa bir konuşma yapan ve davetlileri selamlayan Bölücek Muhtarı İsmail Şişman, 31 mahallede iftar programı düzenleyen ve kendi mahallelerinde de vatandaşları bir araya getiren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve ekibine teşekkür etti. Şişman, Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık&[#]8217;a çiçek takdim etti.
Editör: Pusula Gazetesi