Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık&[#]8217;ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri, Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan, Alevi Kültür Dernekleri Ereğli Şube Başkanı Dursun Ali Kansu ve misafir din adamlarının katıldığı iftar yemeğine binin üzerinde Kavaklık sakini katıldı.

Yasin-i Şerif okunmasıyla başlayan iftar programında mahallelilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, her akşam gerçekleştirilen iftar yemekleri kapsamında Kavaklık Mahallesi&[#]8217;nde ikamet eden vatandaşlarla da bir araya gelebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmasında, &[#]8220;Önemli olan burada bulunup yemek yemek değil. Bu ortam; insanların bir araya gelerek kaynaşmaları en güzel olay&[#]8221; ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu organizasyonun başarıyla gerçekleşmesinde emek veren belediye personelini kutladı ve teşekkür etti.

Başkan Posbıyık&[#]8217;a mahalle halkı adına çiçek takdim eden Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan da, yaptığı kısa konuşmada, Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin her mahallede iftar yemeği düzenlediğini ve yapılması zor bir çalışmayı başardığını belirterek, &[#]8220;Sayın Başkanımızın ve ekibinin burada olması ve iftarlarını bizlerle birlikte yapması çok güzel bir olay. Çok duygulandım&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi