Alaplı TSO heyetinin ilk ziyareti, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;a oldu. Ziyarette konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, şunları söyledi:

&[#]8220;Sayın Valim, bizleri kabulünüzden dolayı teşekkür ediyorum. Alaplı TSO olarak, 26 Mayıs 2013 tarihinde Odamıza ve camiamıza yakışır bir şekilde seçimlerimizi tamamladık. Hizmet etmek için arkadaşlarımızla yola çıktık. İlçemiz Alaplı gelişmeye oldukça elverişli bir konuma sahip. Alaplı Çayboyu&[#]8217;nda yürüttüğümüz ıslah OSB çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Alaplı Organize Sanayi Bölgesi&[#]8217;ne yatırım yapmak isteyen birkaç büyük firma var, bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Şehrimizi hem sanayi yönünden, hem de turizm yönünden kalkındırmak ve geliştirmek gençlerimize güzel bir gelecek hazırlamak için yola çıktık. Esnaf Tüccar ve sanayicimizin taleplerini karşılamak için üzerimize düşen görevi yerine getirmek zorundayız. Bu konuda sizlerin de destekleriyle ilçemizi büyütmeye, geliştirmeye insanımızı en iyi şartlarda yaşatmak için sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz.&[#]8221;

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Yeni seçilen Yönetim Kurulunuza başarılar diliyorum. Hepiniz gençsiniz, bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Alaplı Islah OSB ve Alaplı OSB konusunda çalışmaları takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bu bölgelerde hep birlikte yerinde bir inceleme yapalım&[#]8221; dedi.

Ziyaretin ardından Vali Ayyıldız&[#]8217;a Alaplı fındığı ve Kumru Macunu hediye edildi.

Heyet sonrasında BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Zonguldak Bilim Teknoloji İl Müdür Vekili Ayben Özkan, SGK İl Müdürü Kamuran Öner, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Faruk Tezel&[#]8217;i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde karşılıklı iyi niyet çerçevesinde çeşitli konular görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.
Editör: Pusula Gazetesi