Adil Düzlü yaptığı açıklamada, çok güzel ve demokratik bir seçim dönemi gerçekleştirdiklerini söyledi. Aradaki farkın büyük olması üzerlerine binen sorumluluğu arttırdığını vurgulayan Düzlü, &[#]8220;Seçimi belki de en güzel şekilde geçirdik. El ele çalıştık desem yeri var. Kırgınlık olmadan, demokratik bir seçim geçirdik. Halkımız 3. defa bana bu görevi verdi. Aradaki farkın büyük olması sorumluluğumuzu arttırdı. Önümüzdeki dönemde yarım kalan işleri tamamlayarak, kaldığımız yerden devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Filyos Vadisi ve çevresinde bulunan belediyelerde Ak Parti&[#]8217;li adayların kazanmasını da değerlendiren Düzlü, çevre belde ve ilçelerdeki seçmenin Filyos Vadi Projesi&[#]8217;nden beklentisi yönünde hareket ettiğine inandığını ifade etti. Halkın üzerine düşen görevi yerine getirdiklerini, projenin hızlı bir şekilde uygulanması için görevin kendilerinde ve yetkililerde olduğunu anlatan Düzlü, şöyle konuştu:
&[#]8220;Seçimi, Filyos Vadisi çevresinde Ak Parti&[#]8217;li belediyelerin kazanmasının, projenin uygulanması sürecini hızlandıracağına inanıyorum. Projenin hayata geçirilmesi önümüzü açacak ve işlerimizi de kolaylaştıracaktır. Yörenin, yöre halkının da bu yönde beklentisi var. Zaten seçmenin sandıklarda bu beklenti doğrultusunda hareket ettiğine ve Filyos-Saltukova-Çaycuma üçgeninde projenin en hızlı şekilde ilerlemesi için bölge insanının gerekli duyarlılığı gösterdiğine inanıyorum. Dört elle sarılıp, takip edeceğimiz bu projeyi, inşallah ilgili makamların da desteğini alarak, tüm aşamalarını en hızlı şekilde tamamlayıp, kısa sürede sonuç alacağız.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi