Zonguldak Belediyesi itfaiye personeli Necdet Uludüz (47) yaklaşık 2 ay önce geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´nde hayatını kaybetti. İtfaiye eri Uludüz, görev yaptığı Belediye İtfaiyesi önündeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak belediyesi İtfaiye personeli Necdet Uludüz, geçirdiği beyin kanaması sonucu Zonguldak Atatürk devlet Hastanesi´nde tedavi altına alınmıştı. Tüm çabalara rağmen tedaviye cevap vermeyen İtfaiye eri Uludüz, 25 Mayıs Pazar günü yaşamını yitirmişti. Bugün öğlen saatlerinde, çalıştığı Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü binası önüne son kez getirilen Uludüz için tören düzenlendi. Törene Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Danışmanı Erol Yılmaz, Belediye İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın, Zabıta Müdürü Nejat Uludüz, kardeşi Necmi Uludüz, belediye daire müdürleri ile itfaiye personeli ile yakınları katıldı. Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu itfaiye önündeki törende konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Rahmetli olan arkadaşımızı birkaç gün önce hastanede ziyaret etmiştim. Çok iyi bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin, bundan sonra ailesi bizim ailemiz, onlara biz bakacağız" dedi.

Daha sonra okunan Kur´an-ı Kerim´in ardından ise dua edildi. Mesai arkadaşlarından helallik istenmesinin ardından Uludüz, arkadaşlarının omuzlarında cenaze namazının kılınacağı Acılık Camisi´ne götürüldü.

Öğlen namazının akabinde Acılık Camiinde kılınan cenaze namazına ise Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi eski Başkanı Hüseyin Özdemir, mesai arkadaşları, yakınları ile dostları katıldı.

Uludüz, Kokaksu Mahallesi´ndeki Aile Mezarlığı´na defnedildi.

Editör: Pusula Gazetesi