Çaydamar Mahallesi’nde yapılan incelemelere Başkan Akdemir’in yanı sıra CHP İl Başkanı Halil Furat, Teknik Başkan Danışmanı Erhan Darende, bazı Meclis üyeleri ve Çaydamar Mahallesi Muhtarı Mehmet Zaman katıldı.

Çaydamar Mahallesi sakinleri, yapılan parke yol çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Akdemir, “Çaydamar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız çok sıkıntı yaşadı. Hem doğalgaz çalışmaları, hem EnerjiSA’nın çalışmaları, hem de kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bayağı bir sıkıntı yaşandı. Ancak bu sıkıntılarımız sona erdi. Çaydamar yolunda parke döşeme çalışmalarımız halen devam ediyor. En kısa sürede de çalışmalarımızı bitirmeye çalışacağız. Çünkü Zonguldak halkı her şeyin en iyisine layık... Ben de vatandaşım. Ben de halkım. Ben de halkın içinden birisi olarak, bu konuda ne yapılması gerekiyorsa, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Asfalt çalışmalarımızı atlıyorsunuz. Bunun bir yasal süreci var. Asfalt ihalemiz yapıldı. Havalar ısınır ısınmaz, festivalden önce asfalt çalışmalarımıza başlayacağız. Lavuar alanımızın böyle kalmaması için TOKİ ile ve TTK ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeleri inşallah güzel bir noktaya taşırız. Yapılması gereken işleri mutlaka yapacağız. Halkımızın bu isteği tabii ki olacaktır. Çaydamar yolunun biran önce yapılmasını istemiştim. Esnafımızın sıkıntısını gören biriyim. Bu anlamda yolun devamı yapılıyor. Çaydamar yolunun vatandaşlarımız tarafından beğenilmesi bizleri de memnun ediyor” şeklinde konuştu.

Çaydamar Mahallesi Muhtarı Mehmet Zaman ise, “Çaydamar Mahallesi’nde altyapı yoktu. Altyapımız yapıldı. Yapılan işlere bizler ve vatandaşımız teşekkür etmesini biliriz. Burası otuz köye giden bir yoldur. Tabii sıkıntı çektik ama zahmet olmayınca güzel sonuçlar çıkmıyor. Doğalgaz çalışmaları, EnerjiSA’nın çalışmaları ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı. Çaydamar, Zonguldak’a örnek bir mahalle olacak diye düşünüyoruz. Çalışmalardan dolayı önce Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaşlar da, “Bizim tepkimiz, buradaki işin biran önce bitmesi yönündeydi. Yoksa bizler de çalışmanın öneminin farkındayız. Burada küçük esnaf var. Bu nedenle şu anki yapılan parke çalışmasından dolayı çok memnunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşarak diyerek görüşlerini dile getirdiler.

Ardından parke çalışmalarının yer aldığı yere kadar vatandaşlarla yürüyen Başkan Akdemir, yapılan çalışmaları inceledi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Editör: Pusula Gazetesi