KOZLU’YU DEVİRMEYE KARARLILAR

Asmaspor ile Kozlu Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde, Kırmızı-Siyahlı ekibin kilit isimleri iddialı açıklamalarda bulundu.

Süper Amatör Lig’de Şampiyonluğa uzanan Asmaspor’da attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken takımın iki önemli hücum silahı, Kozlu Belediyespor’a devirmekten başka düşüncelerinin olmadığını belirttiler.

Şampiyonlukta en büyük etkenin takımdaki arkadaşlığın ve paylaşmanın olduğuna dikkat çeken oyuncular, takımı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak için sahada gerekeni yapacaklarını kaydettiler.

PROFESYONEL PATENTLİ İKİ GOLCÜ!

Türk Telekomspor, Sidespor, Zonguldakspor, Adıyamanspor’da profesyonel olarak oynayan Suat Kerçin, Türkiye Kupası’nda 2 maç, TFF 3. Lig’de 27, TFF 2. Lig’de 117 maç, 2. Lig’de 1 maç, Bölgesel Amatör Lig’de ise 27 maçta toplam 39 gole imza attı.

Bölgesel Amatör Lig’de Yomraspor’da gol kralı olan Kader Kaynar, Asmaspor’da hücum hattındaki önemli silahları arasında buluyor.

1461 Trabzon, Ispartaspor, Arsinspor, Yomramspor ve Kilimli Belediyespor gibi önemli ekiplerle oynayan Kader, Spor Toto 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig’de 16 gole imza attı.

BAL’LA TAÇLANDIRACAĞIZ

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda yapılan çalışmada öncesi açıklama yapan Asmaspor’un forvet oyuncuları Kader Kaynar ve Suat Kerçin, Kozlu’yu boş geçmeyeceklerini takım olarak morallerin üst düzeyde olduğunu belirttiler.

Kazandıkları Şampiyonluğu Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak taçlandıracaklarına değinen iki oyuncu, “Artık kaybedecek bir şeyimiz yok ancak kazanacak çok şeyimiz var. Direkt olarak çıkmayı beklerken Zonguldak Kömürspor’un son maçta kaybetmesi bizim için sürpriz oldu. Barajı da başarıyla geçerek bir ilki daha başarmak istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz ancak kazanan biz olacağız.”

Editör: Pusula Gazetesi