AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen çarşı meydanında düzenlediği mitingde halka hitap eti. Belde Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte kürsüye çıkan Gülşen ve Eşi Gönül Gülşen vatandaşlara karanfil atarak konuşmasına başladı.


İlk olarak söz alan İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu muhalefet partilerini kastederek; "İsminde halk ve hareket yazmakla hizmet olmuyor. Halkın içine karışmak lazım. Hizmet sabır ister, iktidar ister. Çaycuma´yı kimler yönetecek. Belediye Başkanına ulaşmak için kaç kapıdan geçilecek. Oyunu, telefonu ve kapısı 24 saat açık olan Mithat Gülşen´e ver" diye konuştu.


Alkışlar ve sloganlar arsında konuşmasına başlayan Ak Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen sağlığını ve enerjisini halktan aldığını söyledi.


Göreve geldiğinde belediyenin içler acısı bir hali olduğunu söyleyen Gülşen; " Gece gündüz demeden çalıştık, ilçeyi büyüttük. Başkan her yeri satıyor dediler. Ben ticaretten geldiğim için Kayserili gibi düşünüyorum. İlçenin kasabadan farkı yoktu. Öncelikli projelerini ortaya koyduk. Yeşiltepe Mahallesi´nin yolu, suyu yoktu. İstasyon Mahallesi´nin kanalizasyon ve yol sorunu vardı. Çaycuma´nın suları akmıyordu. Şimdi kadınlarımızdan dua alıyoruz. CHP´nin adayı Tümer Peker benim futboldan anlamadığımı söylüyor. Ben 17 yıldır Çaycumaspor´un yönetimindeyim. Kendisi eniştesinin üç tane lastiğini Zonguldak´ta satmaya başladı. Beceremedi, iflas etti. Bunlardan hizmet beklemeyin. Bizi karalamayla çalışma yapmayın, projeyle konuşun. Benim ailem 60 yıldır Çaycuma´da yaşıyor. Tümer Peker´i ara sokaklara gönderseniz yolunu kaybeder. Çaycuma´da 35 yıldır sürekli başkan değişmiş. Hizmet verememişler. Elinizi vicdanınıza koyun, hizmetleri unutmayın" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi