Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, Zonguldak Orman İşletme Müdür Yardımcısı Songül Varlı, Çaycuma Orman İşletme Şefi İlhan Albuz, Zonguldak Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Necdet Özkan, Çaycuma Belediye Kültür Müdürü Veysel Özkan, Hacılar Köyü Muhtarı İsa Durcan ve öğrenciler, hazırlanan alana fidan diktiler.

Zonguldak Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Necdet Özkan, öğrencilerle bağımlılık ile ilgili seminerler, aktiviteler yaptıklarını ve devam edeceklerini söyleyerek, &[#]8220;10 bin ağaçlık projenin ilk ayağı olan Çaycuma&[#]8217;da bin 500 adet fidanı toprakla buluşturduk. Emeği geçen İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Orman İşletme Müdürlüğümüze ve Şefliğimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize sosyal yaşama katılmalarını öğretmeye çalışıyoruz. Her ailenin çeşitli sıkıntıları var, ancak alkol, her ailenin sıkıntısı olabiliyor. Bu amaç doğrultusunda çocuklara eğitim vermeye çalışıyoruz. Derneğimiz kapanmasın. Belediye Başkanımız Mithat Gülşen de derneğimize katkı vereceğine söz verdi&[#]8221; diye konuştu.

Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, doğaya katkı verecek bir projeyi gerçekleştirdiği için Zonguldak Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği&[#]8217;ne teşekkür ederek, &[#]8220;Doğa ile iç içe yaşamak, doğa ve ağaç sevgisini genç nesillere aşılamak amacıyla bu tür etkinliklere destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Alkolle mücadeleyi amaç için kurulmuş derneğe elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi