Okullar arası Masa Tenisi Küçük bayanlar İl Birinciliği, Kapuz İlköğretim Okulu’nun Masa Tenisi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 13 Mart tarihinde başlayan müsabakalar, dün oynanan finallerle beraber tamamlandı.

KAPUZ EVİNDE KUPAYI KALDIRDI

Son gün maçlarının ardından Kapuz İlköğretim Okulu, turnuvayı birincilikle tamamlayarak Şampiyonluk kupasını kazandı. Zonguldak’ı Ligde temsil eden Özel İdare Yolspor’un alt yapısındaki sporculardan oluşan Kapuz İlköğretim Okulu’nun sporcuları, kendilerinden yaşça büyük rakiplerini geride bıraktı. Betül Akyüz, Dilara Özdemir ve Tuğçe Ünan kadrosuyla başarıya ulaştı. İl Birincisi olan bayanların madalyaları ve kupasını Masa Tenisi İl Temsilcisi Haldun Çakan takdim etti.

Kapuz İlköğretim Okulu, Nisan ayının ikinci haftasında Federasyon tarafından belirlenecek olan kentte Türkiye Grup Birinciliği’nde Zonguldak’ı temsil edecek.

Masa Tenisi Antrenörleri Burçin Aygün, Osman Yılmaz ve Sınıf Öğretmenleri Abdullah Konağ nezaretinde Kapuz İlköğretim Okulu’nun sporcuları önemli başarıya uzandı.

İŞTE TURNUVANIN SIRALAMASI

Kapuz İlköğretim Okulu’nun birinci olduğu Turnuvada, Yayla İlköğretim Okulu ikinci, Ereğli Kurtlar İlköğretim Okulu üçüncü, Alaplı TOKİ Okçular İlköğretim Okulu ise dördüncü olarak dereceye girdi. Sporculara ödüllerini Kapuz İlköğretim Okul Müdürü Burhan Küden ve Okul idarecileri tarafından verildi.

Editör: Pusula Gazetesi