KİLİMLİ BELEDİYESPOR MORAL BULDU

Spor Toto 3. Lig’de zor günler geçiren Kilimli Belediyespor, hafta sonu Erzincan Refahiyespor’la oynayacağı önemli karşılaşma öncesi Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen ve Yönetimi antrenmanı ziyaret ederek futbolculara moral verdi. Ligde 8 haftadır kazanamayan ve düşme potasının 1 basamak üzerinde bulunan Zonguldak ekibi, Refahiyespor maçı hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor.

ZİMDER ANTRENMANI TATLANDIRDI

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri ramazan Seyrek, Recep Ali Kanberoğlu, Kenan Uzundurugan, Halil Aksu, Kilimli’de görev yapan Din Görevlileri, bir süre antrenmanı takip etti. Antrenman sonrası ZİMDER Yönetim Kurulu üyeleri, Kilimli Belediyespor’un Teknik Direktörü Semih Tokatlı ve ekibi, futbolcularına başarılar diledi ardından baklava ikram etti.

BAŞKAN, GÜNÜN ANISINA FORMA HEDİYE ETTİ

Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, ziyarete gelen Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) üyelerini makamında konuk etti. Başkan Aygün, günün anısına Dernek Başkanı Hüdaverdi Şen’e Kilimli Belediyespor forması hediye etti.

AYGÜN: ZİYARET BİZİ DUYGULANDIRDI

Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Aygün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim açımızdan çok önemli bir ziyaret. Keşke aynı hassasiyeti başka Dernekler ve Kuruluşlardan da görebilseydik. Manevi olarak bizim için çok önemliydi, zor günlerimizde. Şöyle de söyleyebilirim, sezon bitiyor futbolcularımıza ilk kez tatlı elinde ziyarete gelen oldu.

Biraz fazla köşeye itildik, ama önemli değil. Hocalarımız bizden dualarını eksik etmiyorlar, gönüllerimiz bir. ZİMDER’in ziyareti bizi duygulandırdı, kendilerine teşekkür ediyorum.En kıza zamanda iadeyi ziyarette bulunacağız. Biz bugüne kadar işimize siyaset veya başka şeylere karıştırmadık, biz olduğumuz süreceği karışmayacak, çünkü bunlardan çok ayrı. Zor günler geçiriyoruz, Allahın izniyle hep beraber bugünleri de aşacağız. Önümüzdeki sene Spor Toto 3. Lig’de yolumuza devam edeceğiz. Doğru işler yapıyoruz, güzel günler bizi bekliyor. Böyle bir derneğimizin bu çabamızı görerek bizi ziyaret etmelerinden memnun kaldık. “ dedi.

ÇORBADA TUZ MESALİ KATKI VERMEK İSTEDİK

Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen, kenti sportif anlamda temsil eden Kilimli Belediyespor’un zor süreceğini atlatacağına inandığını belirterek, “Zonguldakımızın her alanda, başarılı olmasını istiyoruz, morallerinin yüksek olmasını istiyoruz. Sportif anlamda da Zonguldak’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Kilimli Belediyesporumuzun son 8 maça girerken, dar bir viraja girdiğini düşünüyoruz. Bu virajı aşabilecek düzeyde bir takım olduğunu yapmış olduğumuz ziyarette gördük. Bu dar boğazın atlatılacağını umut ediyoruz, inanıyoruz. Bu dar boğazı geçerken, çorbada tuz misali katkı vermek istedik.

Editör: Pusula Gazetesi