Bölgesel Amatör Lig’in 19. haftasında Zonguldak Kömürspor, Pazar günü konuk olduğu Eskipazar Belediyespor’u 5-0 yenerek üç puana uzandı.

Sezonun ikinci yarısında başarılı bir grafik sergileyen Zonguldak ekibi, üst üste 4 maçından galibiyetle ayrılmasını bildi. Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde Şampiyonluk yolunda rakiplerini bir bir dize getiren ekibimiz, Karabük’ten istediği sonuçla dönmesini bildi.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

Eskipazar İlçe Stadyumu’nda oynanan ve Düzce Bölgesinden Ahmet Şahin’in düdük çaldığı karşılaşmanın büyük bölümünde Zonguldak Kömürspor, ev sahibi Eskipazar Belediyespor’a karşı üstün bir oyun sergiledi.

İlk dakikadan itibaren rakip kalede baskı kuran Kırmızı-Lacivertliler, 16. dakikada Kaan Demircan’la öne geçerken 17’de ise Fatih Deniz’le farkı 2’e çıkardı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıda gollerine devam etti.

Son haftalarda çok fazla şans bulamayan Fatih Tutar, 62 ve 74’de Zonguldak’ın gollerine imza attı. (4-0) Perdeyi açan isim Kaan Demircan, 79’de şık golle noktayı koyan isim oldu. (5-0) Zonguldak Kömürspor sahadan 5-0 sonuçla ayrılan taraf oldu.

EN KARLISI ZONGULDAK

Haftayı 3 puanla kapatan Zonguldak Kömürspor, liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Adliyespor’la da puan farkını açtı. Adliyespor’un Pazar günü Kozlu Belediyespor deplasmanından puansız dönmesinde Kömürspor, puan farkını 3’e çıkardı.

Zonguldak Kömürspor 45 puanla zirvede, Adliyespor ise 42 puanla ikinci sırada 19. haftayı tamamladı. Ekibimiz, hafta sonu ise Ostimspor’u konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi