Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor, sezonun ikinci yarısına Silivrispor galibiyetiyle başlamanın sevincini yaşıyor. Kulüpteki ekonomik sıkıntılara rağmen ilk yarının son maçlarında başarılı grafik çizerek düşme potasından uzaklaşan Zonguldak ekibinde, Kulüp Başkanı Engin Aygün Facebook adresinde önemli bir açıklama yaptı.

Aygün açıklamasında, Silivrispor deplasmanında kendilerine destek veren Batı Karadenizliler Derneği’ne Zonguldak adına teşekkür ederken Zonguldak Kömürspor taraftarına ise sitemlerini iletti.

Zonguldak takımının maçı varken İstanbul’a kadar giderek Spor Toto 3. Lig’de 3. Grupta oynanan Maltepespor – Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına izleyen Zonguldak Kömürspor taraftarının tavrının hoş olmadığını belirten Aygün, “Karabük ve Bartını kendilerine Zonguldak düşmanı yapanlar Kilimliyi Zonguldak Kömürspor düşmanı yapmayı başaramayacaklar” dedi.

TEŞEKKÜR BATI KARADENİZLİLER DERNEĞİ

Başkan açıklamasında, “Hafta sonu Silivrisporla yapmış olduğumuz müsabakada deplasmanda almış olduğumuz üç puanın sevincini yaşarken ayrıca maçımıza gelen Batı Karadenizliler Derneğine tüm Kilimli ve Zonguldak halkı adına teşekkür etmek istiyorum.

AYRIMCILIK DÜŞÜNCELERİNİ ORTAYA KOYDULAR

Zonguldak, Karabük, Kastamonu ve Bartın illerinden oluşan Batı Karadenizler Derneği bu güzel tavrı gösterirken adına Zonguldak Kömürsporlu diyen bir grup aynı şehirde aynı saatte Kilimli Belediyespor maçı varken Maltepespor maçına gitmeyi tercih etmişlerdir. Kendilerinin bu tavrı kafalarının içindeki ayrımcılık düşüncesini ortaya koymuş ve bizi üzmüştür.

BU İŞLER SADECE PARAYLA OLMUYOR

Her şeye rağmen Kilimli Belediyespor Zonguldak’ta spor camiasına hizmet etmeye ve tek profesyonel takım olarak Zonguldak’ı gururlandırmayı devam edecektir. Karabük ve Bartını kendilerine Zonguldak düşmanı yapanlar Kilimliyi Zonguldak Kömürspor düşmanı yapmayı başaramayacaklar. Çünkü kim kime ne yaptırırsa yaptırsın başta ben olmak üzere kilimli sporlular gönülden Zonguldaksporludur. Bu böyle bilinsin kimsede merak etmesin bu işler sadece parayla değil yürekle oluyor. Bu sene Kilimli spor yine sürprizler yapacaktır sporseverler dualarını bizden eksik etmesinler.

Editör: Pusula Gazetesi