Ligin 9. haftası Akyurt Belediyespor’u tek golle geçen Zonguldak ekibinde keyifler yerinde. Son haftalarda önemli ekiplerden istediği puanlar çıkan Kozlu Belediyespor, zirveye oynayan ekiplere adım adım yaklaşıyor.

KOZLU BELEDİYESPOR 3 HAFTADIR KAYBETMİYOR

Bölgesel Amatör Lig’de sezon başında kısıtlı bir bütçe ile mütevazi bir kadro kuran Kozlu Belediyespor, söylenenlerin aksine her geçen hafta biraz daha üzerine koyuyor. ‘Bu kadroyla başarı zor gelir’ denilen Kozlu Belediyespor, son hafta yakaladığı çıkışla rakiplerine korku saldı. 7’inci hafta İskilip Belediyespor’u yenen ardından Zonguldak Kömürspor ile berabere kalan yeşil-beyazlı takım, son olarak hafta sonu Akyurt Belediyespor’u 1-0 yenerek puanını 13 yaptı.

BİZİM ACELEMİZ YOK

Puan sıralamasında yaptığı sıçramayla 5’inci basamağa çıkan Kozlu Belediyespor’da Antrenör Faruk Bahadır, “Göze hitap eden bir futbol oynuyoruz. Bizim acelemiz yok. Önünüzde daha çok maç var. Futbol oynarken keyif almalısınız. Bizde bunu yapıyoruz. Futbol oynarken keyif alıyoruz. İzleyenlerinde keyif aldığını biliyoruz. Akyurt maçında çok gol kaçırdık. Maçı daha farklı da kazanabilirdik. Ama 1-0 kazandığımız içinde mutluyuz. Sonucunda 3 puanı aldık” dedi.

Kozlu Belediyespor, bir günlük iznin ardından Sorgun Belediyespor’la oynanacağı maçın hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi