Mithat Gülşen´in seçim gezilerine, Eşi Gönül Gülşen, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Partili partisiz yüzlerce seveni eşlik etti.


Çaycuma Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen´in sürdürdüğü seçim çalışmalarında öğretmenler sitesinde büyük ilgi ve destek gördü.


Öğretmenler Evi Sitesi sakinleri Başkan Gülşen´in kendilerini ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gülşen ise ziyaretleri esnasında yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların evlerinde yanlarına giderek gönüllerini aldı. Çaycuma Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkanı Mithat Gülşen ziyaret sırasında yaptığı konuşmada: "Seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalarımızda iki önemli günü peş peşe yaşamaktayız. Dün binlerce kadınımızın desteği ile duygu yüklü bir gün geçirdik. Bugün ise seçim çalışmalarımıza geleceğimizin ilim ve irfan taşları olan gençlerimizin eğiticileri olan değerli öğretmenlerimizin yoğun olarak ikamet ettikleri öğretmenler evi sitesi ve çevresindeki mahalle sakinlerine ziyaretlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Her günümüzün dünlerden daha güzel olduğunu bizleri karşılayan insanların gözlerindeki ışıktan görebilmekteyiz. Bu gözlerdeki ışık, bu gözlerdeki enerji, Halkımızın her gün kat ve kat artarak devam eden destek ve yoğun ilgisinin 29 Mart´ta sandığa yansıyacağına olan güvenimiz her gün artmaktadır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi