Sosyal demokrat Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi, Zonguldaklı İşadamı Şerafettin Turpçu, Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Tümer Peker´e destek verdi.


SHP İlçe Başkanı Mehmet Paşakahyaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte geldikleri CHP´de, Zonguldak Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ali İhsan Köktürk, İlçe Başkanı Şeref Köktürk ve Belediye Başkan Adayı Tümer Peker tarafından karşılanan Şerafettin Turpçu, "Özellikle, Ankara´da CHP ile SHP arasında yapılan ve Genel Başkan Murat Karayalçın´ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığıyla ileri bir safhaya gelen işbirliğinin bir devamı olarak bugün burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Ak Parti iktidarına karşı sosyal demokratların bir arada olmaları gerektiğini düşünüyorum. Bizler Çaycuma´da Tümer Peker´i destekliyor ve seçimleri kazanmasını istiyoruz. 1977 yılından bu yana sosyal demokratların seçim kazanamadığı Çaycuma´da bu durumun anlaşılabilir bir yanı yoktur. Bu sefer seçim kazanılmalı ve inşallah kazanılacaktır" dedi.


Milletvekili Ali İhsan Köktürk, "Değerli dostum Şerafettin Turpçu´nun partimizi ziyaret ederek desteğini vermesi bizi mutlu etti. Bizler de bu tür birlik ve beraberlik anlayışının mutlaka yapılması ve ülke düzeyinde sürdürülmesini istiyoruz.


Bölünüp parçalanma zamanı değildir. Ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumdan çıkışın yolu, sosyal demokrat politikaların hayata geçirilmesiyle mümkündür. Çaycuma´da seçimi kazanmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımıza ulaşıp onlara gerçekleri anlatıyor, onların sorunlarımıza ve sosyal demokrat politikalara destek vermesini istiyoruz. Partililerdeki coşku ve halkımızın verdiği destekle Çaycuma Belediye Başkanlığını kazanacağımızı düşünüyorum. Yalnızca Çaycuma´da değil, Zonguldak Merkezde, ilçelerimizle ve beldelerde de iddialıyız. Halkımıza hizmet etme yarışında başarıyla çıkacağımızı biliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi