BAYRAM ARASI PROVASI

Kurban Bayramı nedeniyle geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör Lig ve Zonguldak Süper Amatör Lig’de maç olmaması nedeniyle takımlar eksiklerini gidermek için hazırlık maçı yaptı.

Kırıkkale Yahşihanspor’u yenerek Lig’de ilk galibiyetine uzanan Kozlu Belediyespor, hafta sonu konuk edeceği Geredespor’la seriye sürdürmenin peşinde.

Asmaspor ise Süper Amatör Lig’de hafta sonu İstasyon Gemicilerspor’a konuk olacak.

Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak’ı temsil eden Kozlu Belediyespor ile Zonguldak Süper Amatör Lig’de Şampiyonluk mücadelesi veren Asmaspor arasındaki hazırlık karşılaşması, ev sahibi Asmaspor 3-2 kazandı.

Kozlu Belediyespor ilk yarıda etkili olurken, devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Asmaspor defansın arkasına atılan toplarda tehlikeli oldu.

ASMASPOR İKİNCİ YARI COŞTU

Faruk Bahadır yönetimindeki Kozlu Belediyespor, Hamit, Rıdvan, Doğan, Burak, Ali, Onur, Gökhan Dereli, Ayhan, Gökhan Zülfikar, Fatih ve Cem Kasap ilk 11’iyle sahaya çıktı.

Cahit Terzi yönetimindeki Asmaspor ise Altan, Beyaz, Erdal, Hakan Ateş, Furkan, Mustafa, Çağdaş, Okan, Ataol, Suat Kerçin ve Onur ilk 11’iyle sahaya çıktı.

35 dakikadan iki devre halinde oynanan hazırlık karşılaşmasında Asmaspor’u galibiyete taşıyan golleri 11’de Onur, 53’de Suat Kerçin ve oyuna sonradan dahil olan Alaattin 54’de kaydetti. Kozlu Belediyespor’un golleri ise 29’da penaltıdan Ayhan ve oyuna ikinci yarı giren Mehmet Ramoğlu 65’de kaydetti. Asmaspor hazırlık karşılaşmasından 3-2 galip ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi