Zonguldak Süper Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Gençlikspor’un başarılı oyuncusu Ali Fatih Sağlam, Üniversite nedeniyle Kastamonu’ya gitti.

Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu kazanan Zonguldaklı futbolcu, İnebolu Gençlikspor’a transfer oldu.

22 yaşındaki genç oyuncu, Kastamonu’da Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen İnebolu Gençlikspor aynı başarıyı yakalamanın peşinde.

Üniversite hayatıyla beraber futbol hayatını beraber yürütecek olan “Malibu” lakaplı oyuncu, yeni takımıyla beraber ilk maçına çıktı. 4 sezondur Zonguldak Gençlikspor’un formasını terleten Ali Fatih Sağlam, kanat oyuncusu olmasına rağmen golcü özellikleriyle Zonguldaklı futbol severlerin zihninde yer etti.

Tatil için Zonguldak’a gelen Ali Fatih Sağlam, “Futbol yaşamının bir parçası, Üniversiteye girmem de bana katkı sağladı. BESYO’lara özel yetenek sınavlarıyla öğrenci alınıyor. Futboldan gelen yeteneğimle bunu başardım. Üniversiteyle beraber futbol yaşamımı birlikte Kastamonu’da sürdüreceğim. Zonguldak Gençlikspor’da çok güzel anılarım oldu, Üniversite bittikten sonra eski takımımda yeniden oynamak istiyorum. “ dedi.

Editör: Pusula Gazetesi