Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetimi, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dileyip Zonguldak Şehit ve Gaziler Albümünü hediye etti.
Ziyarette konuşma yapan Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, “107 tane şehidimiz var. Biz de böyle bir albüm yaptırdık. Bunu size takdim ediyorum. Zonguldak’ımızın madenci şehidiyle adı duyulurdu ama madenci şehidinden sonrada Zonguldak’ımızda da terörle mücadelede 107 tane şehidimiz var. İnşallah bundan sonrada şehit olmasın dileğimizle size bu albümü vermek istiyoruz. Amelebirliği görevine gelmenizden mutlu olduk. Hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz ise “Allah’ım inşallah bir daha bizlere şehit haberleri göstermez. Bizler elimizden geleni yapıyoruz, devletimiz elinden geleni yapıyor. Sizler bu konuda yoğun çalışma içerisindesiniz. İnşallah başımızdan en kısa zamanda terörü ülkemizden hep beraber defedeceğiz. Başkanımız bizim sevdiğimiz saydığımız bir ağbimiz. Gecesini gündüzüne katarak derneğin faaliyetlerine devam ediyor. Maalesef ülkemizde bir terör belası var. İnşallah kısa vaade de bu terör olaylarını yaşamayız. Benim köyümde de şehrimizde de maden şehidi dışında şehidimiz var. Bunun acısını hepimiz içimizde hissediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi