Türk Kızılayı Çatalağzı Şubesi Başkanı Nevzat Ay, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, katılanlara teşekkür ederek, &[#]8220;Sağ olsun Çatalağzı halkı bu iftar yemeğimizde bizi yalnız bırakmadı. Ben Belediye Başkanımıza, Zonguldak ve Çatalağzı&[#]8217;ndaki esnaflarımıza, bu yemeği olan katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum. Sayın Şube Başkanımız Nihat Aygün&[#]8217;e de teşekkürlerimi sunuyorum&[#]8221; diye konuştu.

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün de, Çatalağzı Şubesi&[#]8217;ni bu örnek programından dolayı kutladığını belirterek, &[#]8220;Çatalağzı&[#]8217;nda şubemizi açalı 3 ay oldu. Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim&[#]8217;e bize şube açmamız için yer verdi, her konuda yardımcı oldu. Türk Kızılayı&[#]8217;nın yapmış olduğu katkılardan dolayı ben Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Çatalağzı Şubemiz bunun ilkini yapıyor. Halkla beraber, fakir fukarayla iç içe böyle bir ortamda, insanlar çoluk çocuk ailece geldiler. Ben Çatalağzı Şube Başkanımıza teşekkür ediyorum. Zonguldak&[#]8217;ta bir ilki yaptığı için kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Bir örnek olur inşallah. Zonguldak&[#]8217;taki hayırseverler ve hayır kuruluşları da gönül ister ki bu iftar yemeklerini fakir fukaralarla, ailelerle oturup beraber yesinler&[#]8221; dedi.

Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ise, Türk Kızılayı Çatalağzı Şubesi&[#]8217;nin böyle anlamlı bir etkinlik düzenlemesinden dolayı şube yönetimini kutladığını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi