Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Kozlu Belediyespor, görüşme halende 3 oyuncuyu renklerine kattı. Yeni sezonda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir ekip oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Zonguldak ekibinde, transferde hareketli günler yaşanıyor. İç ve dış transferde şuana kadar 12 futbolcuyu renklerine katan Kozlu Belediyespor’da, dün üç oyuncuyu birden renklerine kattı. Tecrübeli oyuncuların yanı sıra gelecek vadeden genç oyuncuları da kadrosuna dahil eden ekipte, kadroda yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Teknik Direktör Faruk Bahadır yönetiminde yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de üst sıralara oynayacak kadro oluşturan Kozlu, yeni yapılanmasıyla beraber bu hedefe ulaşmak istiyor.

15 OYUNCU YEŞİL-BEYAZLI OLDU

Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Salih Topyay, kaleciler Hamit Çevik, Emin Gürkan Bingül’le sözleşme yenileyen Kozlu Belediyespor, dış transferde ise Geredespor´dan Ufuk Koç, Bayrampaşa Tunaspor´dan Burak Işıkay, Kilimli Belediyespor´dan Berkan Akdeniz ve Hamit Kavraz, Gaziosmanpaşaspor’dan Taylan Varol, Zeytinburnuspor’dan Özcan Karakiraz, Rıdvan Okuş, Erdemirspor’dan Gökhan Zülfikaroğlu ve Silivrispor’dan Mehmet Ramoğlu’nun ardından 3 imza ile şuanda 15 oyuncunun işini resmen bitirdi.

2 YIL ARANIN ARDINDAN YENİDEN KOZLU’DA

Zonguldaklı oyuncu ve takımın eski kaptanı Fatih Arslan, Kozlu Belediyespor’a imza attı. Kozlu Belediyespor’un Kulüp Binası’nda gerçekleştirilen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci, Genel Kaptan Hasan Özkul ve Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız yer aldı.Kozlu Belediyespor’un en son Süper Amatör Lig’de olduğu dönemde formasını giyen Fatih, 2 yıl aranın ardından eski kulübüne geri döndü. Kulüp Binası’nı gezen Fatih, Kozlu Belediyespor’un çalışanlarıyla hasret giderdi.

Kozlu Belediyespor’un alt yapısından yetişen 32 yaşındaki forvet oyuncusu, Polisgücüspor, Akseki Aroma Gençlik Ve Spor, Yeni Burdur Gençlikspor, Körfezspor, Erdek Belediyespor, Ayazağaspor takımlarında oynadı. Zonguldaklı oyuncu 3. Lig’de çıktığı 45 maçta 6 gole imza attı.

KOZLU’NUN ORTA SAHASI CEM’E EMANET

Transferde imzaları ardı ardına patlatan Kozlu Belediyespor, Galatasaray’ın alt yapısından yetişen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Cem Kasap’la her konuda anlaşma sağladı. En son Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Adapazarıspor’un formasını terleten Cem, çıktığı 14 maçta 3 gole imza atmıştı.

1999 yılında Galatasaray alt yapısında başladığı futbola sırasıyla Ankaraspor alt yapısı, İstanbul Beylikdüzüspor, Çerkezköyspor, Ayvalıkgücü Belediyespor ve son olarak Adapazarıspor’da forma giydi.

HAVUÇ, KOZLU’YA İMZAYI ATTI

Kozlu Belediyespor, genç oyuncuları da kadrosuna dahil ediyor. Taşcabacaspor’da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki kanat oyuncusu Muhammet Arslan, Yeşil-Beyazlı ekibe imzayı attı.

Editör: Pusula Gazetesi