ERDEMİR İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, ERDEMİR İş Güvenliği Müdürü Özkan Doğan, ERDEMİR Sağlık Müdürü Yalçın Karakaş, ERDEMİR Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Sekreteri Metin Ercan, ERDEMİR Formenler Derneği Başkanı Ertuğrul İsa Bayramoğlu, Türk Metal Sendikası şube yöneticileri ile sünnet olan çocukların aileleri katıldığı ERDEMİR Plaj Tesislerinde gerçekleştirilen sünnet şöleninde, sünnet ettirilecek olan 139 çocuk için eğlenceli bir organizasyon düzenlendi. Şölenin başından sonuna kadar, animasyon gösterileriyle hayatlarının en güzel günlerinden birini yaşayan erkekliğe ilk adamı atan çocukların eğlenceli dakikalarına anne ve babaları da eşlik etti. Geleneksel Sünnet Şöleni´nde konuklara hitaben bir konuşma yapan ERDEMİR İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, ERDEMİR´in sosyal sorumluluk anlayışı ve duyarlılığı ile çalışanlarına ve yöre halkına hizmet etmeye devam ettiğini belirterek, şirketin, geleceğimiz olan çocukların sağlıklı, mutlu, eğitimli bireyler olarak topluma kazandırılması yönünde yaptığı katkılarla her konuda olduğu gibi örnek teşkil ettiğini belirtti. Böke, geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde bu yıl 139 çocuğun sünnet edileceğini ve bu sayede de yavruların delikanlılığa ilk adımlarını atacaklarını, anne babaların da içlerinin rahat olması gerektiğine vurgu yaparak, ”Çocuklarımız kontrolümüz altında, sağlıklı bir ortamda, itinalı bir operasyon geçirecektir. Bugün onların ilk mürvetini göreceğiz. Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Çocuklarada seslenen Şaylan, "Sizler bir ömür boyu böyle mutlu, sağlıklı ve hayat dolu günler diliyor, gözlerinizden öpüyorum. Hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletirken, siz değerli ailelere de saygı ve sevgilerimi sunuyor, ailece sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.
Böke’nin konuşmasının ardından, şölenin davetlileri ile birlikte sünnet olacak çocuklara, sünnet sertifikası verildi. ERDEMİR Plaj Tesisleri´nde gerçekleştirilen şölen, ilerleyen saatlere kadar birbirinden güzel animasyon, eğlence ve yarışmalarla devam ederken, sünnet operasyonlarından önce çocuklara kolay kolay unutamayacakları eğlenceli bir gün yaşatıldı.
Şölende ayrıca davetlilere yemek ikramında bulunuldu.
Editör: Pusula Gazetesi