Zonguldaklılara 4 gün boyunca eğlenceli anlar yaşatacak olan 2012 Karadeniz Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı. Zonguldak Belediyesi tarafından organize edilen ve Fevkani Köprü üzerinde başlayan kortej yürüyüşüne, yerli ve yabancı halk oyunları ekipleri, tiyatrocular, çeşitli derneklerin yanı sıra Zonguldak Gençlik Hizmetleri sporcuları ve Antrenörleri, Zonguldak Belediyespor Kulübü&[#]8217;nün Teknik ekibi ve yaz okulu sporcuları ellerindeki bayrak ve balonlarla katıldı.

TERZİ&[#]8217;NİN EKİBİ NETLEŞTİ

4 yıl aradan sonra futbol şubesini açan Zonguldak Belediyespor&[#]8217;da Genel Koordinatörlüğe getirilen Cahit Terzi&[#]8217;nin ekibi de belli oldu. Terzi&[#]8217;yle beraber teknik kadroda Meftun Uzun, Mehmet Bozkurt, Mustafa Kemal Günay yer alıyor. Ekipte ayrıca Antrenörlüğe soyunan iki tecrübeli futbolcu yer alıyor. Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nde Zabıta olarak görev yapan aynı zamanda uzun yıllar futbol oynayan Tolga Bayrak ve Murat Tokul, küçük sporculara yaz okulunda eğitim verecek. Genel Koordinatör Cahit Terzi, festival nedeniyle Zonguldak Belediyespor&[#]8217;un Yaz Okulu açılışının 2 Haziran&[#]8217;a ertelendiği, kayıtların devam ettiğini kaydetti. Kortejde ayrıca Zonguldak Belediyespor&[#]8217;un Taekwondo ekibi Antrenör Bülent Çiçek nezaredinde yürüdü.

GSİM KORTEJE RENK KATTI

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü&[#]8217;nün çeşitli branşlardaki sporcuları, kortej yürüyüşe renk katan ekiplerdendi. Spor Uzmanı Hakan Yüksel, Gazel Güven, Antrenörler Fuat Yıldırım, Hilal Yamak, Sevcan Tokaç Çiçek, Selim Oral, Metin Sönmez, Yüksel Tok, Akin Özmen ve sporcuları katıldı.

FESTİVALİN&[#]8217;İN ŞAHİNİ&[#]8230;

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor&[#]8217;un formasını giyen Zonguldaklı Milli futbolcu Enver Cenk Şahin, babası Dursun Şahin&[#]8217;le beraber festival heyecanını yaşayanlar arasındaydı.

Editör: Pusula Gazetesi