Yargıtay 1´inci Ceza Dairesi Onursal Başkanı İbrahim Sadık Uğurlu (90), rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi´nde vefatının ardından dün dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Uğurlu için ilk tören Yargıtay Başkanlığı önünde yapıldı. Burada yapılan törene; Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Yargıtay üyesi hakim ve savcılarla çok sayıda personel katıldı. Yargıtay Başkanı Ali Alkan ve üyeler, İbrahim Sadık Uğurlu’nun çocukları ile yakınlarına başsağlığı ve sabır dileğinde bulundular. Törende İbrahim Sadık Uğurlu’nun yaptığı hizmetler için teşekkür edilerek, dua edildi.

İbrahim Sadık Uğurlu için ikinci tören Kocatepe Camii’nde yapıldı. Öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlanan İbrahim Sadık Uğurlu’nun cenazesine katılım yoğun oldu. Cevdet Uğurlu ve diğer kardeşler ile CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın kardeşi Ali Haberal ve oğlu Erkan Haberal da cenazede taziyeleri kabul etti.

Cenazeye; Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Yargıtay Savcısı ve eski Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, HSYK üyesi Ali Suat Ertosun ile birlikte çok sayıda emekli Yargıtay üyesi hakim ve savcı, MHP Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, Metin Çobanoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, 22’nci Dönem Milletvekili Harun Akın, Eski Büyükelçi ve Milletvekili Deniz Bölükbaşı, Başkent Üniversitesi Rektörü Kenan Araz, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçarslan, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, MHP eski İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Devrek eski İlçe Başkanı Murat Altınok, Pusula Gazetesi imtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ, CHP ve MHP’den çok sayıda partili ile Uğurlu ve Haberal Ailelerinin üyeleri, dost ve yakınları katıldı.

Pusula Gazetesi olarak değerli büyüğümüz İbrahim Sadık Uğurlu’ya Allah’tan rahmet, Uğurlu ve Haberal aileleri başta olmak üzere akraba, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi