Sağlık Bakanlığı Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 31.12.1998 tarihinde göreve başlayan Diş Hekimi Dt. Emre Erbaycu &[#]8220;Ülkemizin yetiştirdiği en başarılı akademisyenlerinden biri olan İstanbul Üniversitesi Cerrahi Ana Bilim Dalı Üyesi Prof. Dr. Bülent Katiboğlu gibi hocamızın Zonguldak&[#]8217;a kadar tüm ekibi ile gelmesinden ve şehrimizin hekimlerine göstermiş olduğu özenden ötürü çok mutlu ve gururluyuz&[#]8221; dedi.
Mode Medikal firması tarafından üretilen tüm implant ve cerrahi setlerin Türk malı olmasından dolayı katılımcı hekimlerin ayrıca memnuniyetlerini belirttikleri bu eğitim sonrasında Türk ürünlerinin uluslar arası pazarda da güçlü bir rekabet şansının olduğundan emin oldukları belirtildi.
Prof. Dr. Bülent Katiboğlu implantKA ürünleri eğitimlerinin sıklıkla düzenleneceğini müjdelemiş olması ve 28 Temmuz 2012 tarihinde Amerika&[#]8217;dan gelecek önemli bir hekim heyetinin İstanbul Point Otelde yapacakları lansmanda Türk ürünlerini inceleyerek değerlendirecekleri bu eğitime ülkemizin tüm hekimlerini beklediklerini belirtti.
Editör: Pusula Gazetesi