KİLİMLİ BELEDİYESPOR´DA 2 İMZA

Zonguldak&[#]8217;ın profesyonel ligdeki tek temsilcisi Kilimli Belediyespor&[#]8217;da transfer mevsimi devam ediyor. Sarı-siyahlı takım iç transfer hareketliliğini sürdürürken, dış transfer de ilk adımı attı. Yönetim, Murat Kefeli ile nikah tazelerken, Bartınspor&[#]8217;dan Zonguldaklı Hasan Çetin ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda Spor Toto 3&[#]8217;üncü Lig&[#]8217;de mücadele edecek ekibimiz Kilimli Belediyespor, transfer taarruzuna devam ediyor. Yapılan kongrenin ardından Kilimli Belediyespor&[#]8217;da oluşan yeni yönetim, 2012-2013 sezonu için kolları sıvadı. Teknik Direktör Raşit Çalık&[#]8217;ın raporu doğrultusunda öncelikli olarak iç transferi bitirmeye çalışan sarı-siyahlı takım, şuana kadar 6 oyuncu ile el sıkıştı. Yeni sezonda kadrosunda görmek istediği, kaptan Ahmet Olgun, kaleci Ferdi Yalçın, orta saha oyuncusu Yasin Hatipoğlu, Emrah Ergür ve Abdullah Civelek ile anlaşan Kilimli Belediyespor, son olarak bir başka orta saha oyuncusu Murat Kefeli ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Kahramanmaraşspor A.Ş&[#]8217;den alınan 24 yaşında orta saha oyuncusu Murat Kefeli ile anlaşan Kilimli Belediyespor birde dış transferde bombayı patlattı.
BAŞKAN AYGÜN SÖZÜNÜ TUTTU

20 Mayıs 2012 tarihinde yapılan genel kurulda &[#]8220;Zonguldak ve çevresinden futbolcuları da kadromuzda bulunduracağız&[#]8221; diyen Kulüp Başkanı Engin Aygün, sözü tuttu ve Zonguldaklı Hasan Çetin ile anlaşmaya vardı. Dış transferde ilk adımı atan Kilimli Belediyespor 23 yaşındaki stoper Hasan Çetin&[#]8217;i kadrosuna kattı. Uzun süredir Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından TEAŞ Işıkspor&[#]8217;un futbolcu olan Hasan Çetin, geçtiğimiz sezonun devre arasından Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bartınspor&[#]8217;un yolunu tutmuştu. Hasan Çetin Bartınspor&[#]8217;da geçirdiği yarım sezonun ardından tekrar Zonguldak&[#]8217;a dönerek Kilimli Belediyespor ile anlaştı.

Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, iç transferin yanında birde dış transfer yaptıklarını belirterek, &[#]8220;İç transfer devam edecek. 6 oyuncuyla anlaştıktan sonra son olarak Murat Kefeli ile anlaştık. Sırada Soner Sitar, Ali Kemal Özdemir, Emrah Sevim ve Yalçın Kılınç var. Bunlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Dış transferde de Zonguldaklı Hasan Çetin&[#]8217;i kadromuza kattık. Göreve geldiğimiz gün dediğimiz gibi, Zonguldaklı oyuncularla da anlaşacağız. Bunın adımını Hasan Çetin&[#]8217;i transfer ederek attık. Daha görüştüğümüz futbolcular var. Önümüzdeki günlerde bunları da açıklayacağız&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi