Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan, Özcan Ulupınar, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve İl yönetimiyle bir araya gelerek, Zonguldak’ın sorunlarını masaya yatırdılar.

Filyos Projesi, Mithatpaşa Tüneli, teşvik, hastane yeri gibi birçok konuyu görüşen milletvekilleri, Vali Erol Ayyıldız’dan bilgi aldı. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak için her şeyin güzel olacağını, bundan sonra yine sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

TBMM eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise, her zaman olduğu gibi bu toplantıda da Zonguldak’ın en iyi olması için görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Şehrin meselelerini konuştuk. Olması lazım gelenler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sadece bugün değil, Zonguldak’ın geleceği ile ilgili arkadaşlarımız bize teknik bilgi verdi. Faydalı bir toplantı oldu” diye konuştu.

Toplantı, dana sonra basına kapalı olarak devam etti.

Editör: Pusula Gazetesi