Alaplı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memuru Ertan Çıldıroğlu ve beraberindeki polis memurları ile birlikte ilçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek hemşireler haftasını kutladı. Hemşirelere karanfil dağıttı.
Alaplı Emniyet Müdürlüğünde görevli Toplum Destekli Polis Memuru Ertan Çıldıroğlu, Hemşirelik mesleğinin insan sevgisi, şefkat, bilgi, beceri ile yoğrulmuş, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu belirterek “Hemşireler Haftası dolayısıyla ilçemizdeki sağlık kuruluşlarında görev yapan hemşirelerin bu mutlu günlerinde onlarında yanında olmak istedik. Hemşirelik mesleği kutsal bir meslek, aynı zamanda tarihi çok eskilere dayanan ve aynı zamanda temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir. Bu vesile ile ilçemizde görev yağan tüm hemşirelerimizin anlamlı günü ve haftasını kutluyoruz” dedi.
Alaplı Emniyet Müdürlüğünde görevli Toplum Destekli Polis Memuru Ertan Çıldıroğlu ve beraberinde polis memurlarının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren hemşirelerde kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak karanfil takdim eden Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkürlerini belirttiler.
Editör: Pusula Gazetesi