GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, sendika üyelerinin çocuklarına nitelikli ve donanımlı bir eğitim, öğretim hizmeti almalarını sağlamak amacıyla Kdz. Ereğli&[#]8217;de faaliyet gösteren özel bir dershane ile işbirliği protokolü imzaladıklarını söyledi.
Dershane hakkında araştırmalar yaptıklarını ve yeterli donanım ve kadroya sahip olduğunu gördüklerini belirten Mutlu,&[#]8221; Umut ediyoruz ki dershanenin sağlamış olduğu eğitim imkanlarından dolayı işçi arkadaşlarımızın çocukları güzel ve kaliteli eğitimler alacak, bu eğitimler sayesinde yarınlarımızda ülkemizi, bölgemizi yönetecek genç nesilleri meydana getirecek&[#]8221; dedi.
Dershane yetkililerine maden işçilerine gösterdikleri değerden dolayı teşekkür eden Mutlu,&[#]8221;GMİS Armutçuk Şubesi olarak üyelerimizin çocuklarına nitelikli ve donanımlı bir eğitim, öğretim hizmeti almalarını sağlamak amacıyla Seviye Ölçün Dershaneleri ile görüştük. Öncelikli olarak alanlarında yetkin ve uzman öğretmenlerin olduğunu yerinde gördük. Öğrencilerin ihtiyaç duyacağı zengin doküman kaliteli ve sınavlara tam uyumlu kaynak kitapları öğrencilere sunduklarını gördük. Etkili, verimli ve işlevsel öğrenci-aile rehberlik hizmetleri ile öğrencilerin başarı düzeylerinin takip edilerek yönlendirmeler yapıldığını gördük. Dershane binasının sınıflarının 15-20 kişiden oluştuğunu, bu sayede daha verimli ve etkili öğrenme ortamı oluştuğunu gördük. Tüm sınıflarda projeksiyon destekli teknolojik donanımların var olduğunu gördük. Dershane hakkında, çevreden, öğrencilerden ve velilerden memnuniyetlerini belirten geri dönütler alındığını öğrendik.

GMİS Armutçuk Şubesi olarak üyelerimize uygulanacak olan indirimli ücretleri ve uygun ödeme koşullarını karşılıklı olarak teyit etmek için Seviye Ölçün Dershanesi ile sendikamız arasında bu protokolü imzaladık. Seviye Ölçün Dershaneleri yöneticilerine, öğretmenlerine maden işçilerine verdikleri önemi bizlere gösterdiklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer değişik dershanelere de yine tekliflerimizi götürmeye devam edeceğiz onlarda maden işçilerine aynı imkanı ve indirimleri sağladıkları takdirde aynı protokolü onlarla da gerçekleştireceğimizi belirtmek istiyorum. Bu vesile ile Seviye Ölçün Dershanelerine sağlamış olduğu eğitim imkanlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Dershane kurucusu ve aynı zamanda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Metin Şentürk de sendika üyelerinin çocuklarını geleceğe hazırlanmasında üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapmak için bu protokolü imzaladıklarını belirterek,&[#]8221;Maden İşçileri Sendikası üyelerine ve emekçi çalışanlarına dershanemiz olarak en kaliteli ve en uygun ödenebilir hizmeti sunmak için böyle bir misyonu kendimize görev kabul ettik. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz her zaman şunu söylemişizdir. Emekçi değerlidir, kutsaldır, kolay para kazanılmıyor. Çocuklarının en iyi şekilde okuması için kendileri fazlasıyla üzerlerine düşen görevi yapıyorlar. Bizim de eğitim kurumu olarak kendimize düşen payı yapmak için kendilerinde sendika ile talebimiz oldu. Sağ olsunlar bizi kırmadılar, fikrimizi oldukça müsbet karşıladılar. Bizde bu noktada en uygun ödeme koşullarını kendilerine ve üyelerine sunarak protokol imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Konuşmaların ardından GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Dershane Kurucusu Metin Şentürk ve Dershane Öğretmeni Nurhan Koçak tarafından protokol imzalandı.
Editör: Pusula Gazetesi