Zonguldak Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi çalışmaları nedeniyle belirli aralıklarla Zonguldak’a gelen ve projeyi yürüten DMP iş ortaklığı yetkilileri, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyarete bulundu.
Atıksu Arıtma Tesisi Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen ve bu çalışmaları raporlayan yetkililer, Başkan Akdemir ile görüşerek fikir alış verişinde bulundu.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Atıksu Arıtma Tesisi projesinin kısa süre içerisinde biteceğini ve firma yetkililerin de çalışmaları denetlemek adına tesise geldiklerini belirterek, ayrıca Mass firmasına da, kar çalışmalarındaki katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Akdemir, “Arıtma Tesisimizin devamı olan konularda İspanyol ortaklar, bilindiği gibi iki üç ayda bir bizleri denetlemeye geliyorlar. Yapılan işleri kontrol edip, çalışmaların hangi aşamada olduğunu takip ediyorlar. Bu nedenle, İspanyol ve Alman ortaklar beraberce geldiler ve bizleri ziyaret ettiler. Çalışmaları denetleyip rapor hazırlayarak, ülkelerine dönecekler. Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi, uluslararası bir proje olduğu için, firmalar bizlere de haber vermeden buraya geliyor ve bizleri ve işleri denetleyerek ülkelerine geri dönüyorlar. Çalışmalarımız bu şekilde devam etmektedir. Ayrıca Mass firması, yoğun kar yağışında bizlere destek oldular, kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi