Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TTK Genel Müdür Yardımcılığına atanan İsmail Güner&[#]8217;i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Güner ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek kurumu hep birlikte ayağa kaldıracağız dedi.

Ziyarette konuşan Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, madenciğilin zor bir meslek olduğunu belirterek hep birlikte güzel işler yapacağız dedi. Uçar: &[#]8220;Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. Geç kalınmış bir ziyaret oldu. Partimiz adına başarılar diliyoruz. Kurumun tabanından geliyorsunuz. Kurum zor bir dönemden geçiyor. Kurumu derlemek ve toparlamak için hem Hükümet kanadı hem de yetkililerin gayret ve çabalarını biliyoruz. Madencilik zor bir meslek. Zonguldak&[#]8217;ın coğrafi yapısından dolayı maliyetlerde artıyor hepsini çok iyi biliyoruz. Ama bunu milimize etmek için emek ve çaba sarf etmek durumundayız. Sizde bunları bilen insansınız. Tabandan gelen biri olarak daha güzel işler yapacağınıza inanıyoruz. Teşkilatımız ve örgütümüz adına başarılar diliyoruz&[#]8221; şeklinde konuştu.

Güner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek &[#]8220;Bildiğiniz gibi kurumun en büyük müessesi olan Karadon Müessesinden geldim. Az çok bu işleri biliyoruz. Orada uğraştığımız işlerde koşturuyorduk ama buradaki işler biraz daha bürokratik işler. Ama kuruma yabancı değiliz kurumun içinden yetiştik. 35 senem kurumda geçti. Madencilik mesleği gerçekten zor. Kurumu hep beraber ayağa kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapmak mecburiyetindeyiz. Tekrar teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

UÇAR: SİZİNLE BİZLER DE MÜCADELE EDECEĞİZ

Ardından TTK İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Mustafa Küçük&[#]8217;ü ziyaret eden Başkan Uçar; kurumun ayakta durabilmesi için tüm kurumların destek vermesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: &[#]8220;Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyoruz. İnşallah Allah mahcup etmez. Önemli bir kurum. Zonguldak&[#]8217;ı sosyal ve ekonomik anlamda ayakta tutan kamu kurumu. Malum kurumun durumu belli. Bu kurumun ayakta durabilmesi için bütün kanal ve kurumların destek vermesi lazım. Bizde siyasi irade olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden geldiğince kurumun ayakta durması için mücadele göstereceğiz. Kurum yetkililerimizin de radikal kararlar alarak kurumun zararının aşağı çekilmesi üretimin artması konusunda gereken tedbirleri alacağına inanıyoruz. Yeni göreve geldiniz. Gelmiş olduğunuz görevde kurum içerisinde gerçekten önemli. İnşallah güzel şeyler yapacağınıza inanıyoruz. Tekrar yeni görevinizde başarılar diliyoruz.&[#]8221;

Ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirten Küçük&[#]8217;te Kurumun önünün açılması için iktidarın desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti. Küçük; &[#]8220;Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ettiniz. Yeni bir görev yeni bir alan. 25 senemi Karadon&[#]8217;da bitirdim. Karadon&[#]8217;da 17 sene üretimde çalıştıktan sonra son 8 senemi de Kurumun Karadon Etüt Tesisi Proje Şube Müdürlüğü işleri ile iştigal ettik. Kurumda yapılan diğer ihaleli işler ile ilgili görev yaptık. Kısmen etütteki işlere benzer işlerimiz var. Bizde Karadon&[#]8217;un bu anlamdaki işlerini takip ediyorduk. Her ne kadar biraz farklı bir alan olsa da kısa zamanda intibak edeceğimiz kavrayacağımız işlerin içene alacağımız bir alan. Başarılı olacağımızı ümit ediyoruz. Güzel şeyler yapacağız. İnşaat ve Daire Başkanlığı önemli bir birim. İleriye dönük güzel projelerimiz var. Elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Kuruma güzel hizmetler yapmak düşüncesi içerisindeyiz. İnşallah hayırlı olur. Amirlerimiz bize böyle bir görevi uygun görmüşler. İnşallah elimizden gelen gayret, tecrübe ve birikimle birşeyler yapmaya çalışacağız. Siyasi iktidarın Zonguldak&[#]8217;ta kurumun önünün açılması için bu anlamda çok büyük desteğine ihtiyacı var&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi