Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen belediye hizmet binasında yapılan tadilat ve bu seneye ilişkin projeler ile ilgili bilgiler verdi. Vatandaşa daha iyi hizmet getirebilmek için bir süre önce Zabıta Komiserliği’ni belediyenin alt katına taşıdıklarını ve şu anda devam eden çalışma ile tahakkuk şefliğini de hizmet binasının alt katına taşıyacaklarını söyledi.

Karla mücadeleden başarılı bir şekilde çıktıklarını ifade eden Gülşen projeleri hakkında da bilgiler verdi. Gülşen; “ Bu yıl başlanacak olan Velioğlu Mahallesi kanalizasyon projesine İller Bankası son şeklini vermektedir. İnşallah birkaç ay içinde kazmayı vuracağız. 250 araçlık 7 bin 500 metrekare katlı otopark projemizinde bu sene içinde ihalesi gerçekleştirilecek. Meydan projesi tüm hızıyla devam ediyor. Caddelere park yapılmaz levhaları yerleştirildi, havaların ısınması ile çiçeklendirme çalışması yapılacak.

Fen İşleri bünyesinde Endüstri Meslek Lisesi’nin önüne bin 300 metrekare parke taşı döşeniyor. Bu çalışmanın maliyeti yaklaşık 25 bin lira. Ardından parke taşı üretim tesislerimizde hazır hale getirdiğimiz taşları Çaycuma TSO Anadolu Öğretmen Lisesi çevre düzenlemesi için kullanacağız. 2012 yılından çok umutluyuz. Kaymakamımızla beraber devam eden projeleri takip ediyoruz. Bu anlamda bu yıl sette projesinin ihalesini yaptırırsak, ilçemize çok büyük bir hizmet kazandırmış olacağız”diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi