Bölgesel Amatör Lig´de Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında Kozluspor´la 2-2 berabere kalarak zirvenin yeni sahibi oldu. Zorlu geçen karşılaşmada son dakikada kalesinde gördüğü golle bir puana razı olan Kırmızı-Lacivertliler, 27 puanla Düzcespor´la puanları eşitledi.


Kömürspor´un 2 kez öne geçtiğimiz karşılaşmada ektili oyunuyla Kozlu Belediyespor, Samet ve Emrah´ın golleriyle eşitliği sağlamıştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısında futbolcuların sahadaki mücadelesi, sadece futbol izlemeye gelen taraftarların içini ısıttı. Karşılaşmanın bitiş düğününün ardından yaşananlar ise Zonguldak´ta futbolun çıtasının neden yükselmediğini gösterir nitelikteydi.



OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN...


Teknik Direktör Uğur Terzi´nin göreve gelmesinin ardından yükselişe gelen Kırmızı-Lacivertliler, bu sezon ilk kez zirveye oturdu.


Zorlu geçen karşılaşmayı değerlendiren Terzi, "İki ekip için çok önemli bir karşılaşmayı geride bıraktık. 7-8 tane net pozisyonumuz vardı ancak bunları gole çeviremedik. 10 kişi kaldıktan sonra golü bulduk organize ataklar geliştirdik.


Maç öncesi Kaleci Fatih´in sakatlanması ardından Tuğçin´in kırmızı kartla oyun dışı kalması olumsuz etkiledi ancak erken toparladık. Biz göreve geldiğimizde takım 6. sıradaydı. Kozluspor´dan aldığımız puanla zirveye çıktık. Şuan ligin en fazla gol atan ekibi durumundayız.


Devre arasında Antalya kampının ardından erteleme maçlarından dolayı sıkıntılar yaşadık. Hedefimiz liderliği korumak önümüzde Beyköy Belediyespor deplasmanı var. Beyköy´de kendi ilin takımı olan Düzcespor´u iddiası sürdürmesi için bizim maça asılacaktır.


Ertelemelerden dolayı yoğun maç trafiğindeyiz, bu periottan en avantajlı şekilde çıkacağımıza eminim. " dedi.



SIRADAKİ RAKİP BEYKÖY


Zonguldak Kömünspor, Pazar günü ligin orta sıralarında yer alan Beyköy Belediyespor´a konuk olacak. Ligin ilk yarısında Kozlu Stadyumu´nda oynanan karşılaşma 1-1´lik eşiklikle tamamlanmıştı.


12 Şubat Pazar günü Beyköy Belediyespor &[#]8211; Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak olan karşılaşma 13:30´da başlayacak.


BÖLGESEL AMATÖR LİG´DE HAFTA SONU

12 ŞUBAT PAZAR


13:30 KOZLU SPOR - BELEDİYE SAFRANBOLU SPOR


13:30 TOSYA BELEDİYE SPOR - ZEYTİNBURNUSPOR


13:30 BEYKÖY BELEDİYESPOR - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR


13:30 GEREDESPOR - İSTANBUL BEYLİKDÜZÜSPOR


14:30 TUNA SPOR - DÜZCESPOR



13 ŞUBAT PAZERTESİ

14:30 SULTANGAZİ SPOR - BARTINSPOR

Editör: Pusula Gazetesi