Pazar günü yapılacak Aday Tanıtım toplantısına partili partisiz herkesi davet eden Özübek; "Seçimlerde kaliteli Adaylarla halkın karşısına çıkıyoruz. Halkın sesinin kim olabileceği ve seçimin bizim için nasıl geçeceğini biliyoruz" dedi.


CHP İlçe Başkanı İlker Özübek, parti olarak yerel seçim çalışmalarına bir yıldır hazırlandıklarını belirterek, bu seçimlerde Zonguldak´ın adını Türkiye´ye duyuracaklarını ve artık susmayacaklarını belirtti.


CHP İlçe Başkanı İlker Özübek, CHP´nin yerel seçim çalışmalarına bir yıldır hazırlandığını halkın sesi olabilecek kaliteli adaylarla seçimlere hazırlandıklarını söyledi.


Zonguldak´ın sesini Türkiye´ye duyurmaya hazırlandıklarını vurgulayan Özübek, Parti olarak vatandaşa seçimlerde yapamayacakları vaatleri vermeyeceklerini belirtti.


Köydes, Beldes ve Filyos Vadisi Projesi sadece seçimlerde değerlendirildiğini söyleyen Başkan Özübek; "CHP olarak bir yıldan fazla yerel seçim çalışmalarımıza hazırlanıyoruz. İl, ilçeler ve Beldelerde birlikte aynı çalışmayı sürdürüyoruz. Seçim sürecimiz boyunca alt yapımızı hazırladık. Bu çalışmalarımızın meyvesi olarak Pazar günü Adaylarımızı tanıtacağız. Bu senelerdir partilerde yaptığımız mücadelenin başlangıcıdır. Aksaklıklarla mücadele etmesini öğrendiğimiz için bu seçimlerde her hangi bir aksaklıkla karşılaşmadık. İnsanlarla bire bir konuşup dertlerini dinliyoruz. Gittiğimiz mahallelerin sıkıntılarını örgüt olarak takip edip not alıyoruz. Adaylarımızı belirlerken sık düşünüp ince dokuduk. Seçimler de kaliteli adaylarla halkın karşısına çıkıyoruz. Halkın sesinin kim olabileceği ve seçim bizim için nasıl geçeceğini biliyoruz. Seçimi aldıktan sonra da çalıştığımız bölgelerde kimin seçimi alabileceğini araştırdık. Biz bu seçimde halkın dediğini yaptık. Bu partinin İlçe Başkanı olarak Çatalağzı ve Gelik´te kimin kazanacağını biliyorum. Buralarda ne kadar oy alırız biliyorum. Önceki seçim çalışmalarımızla şimdiki seçim çalışmalarımızı karşılaştırıyorum. Hangi bölgelerde kimlerle bu işi yapabileceğimizi bildiğimiz için bunların alt yapısını düzenledik. Merkez de seçimi almamız için ne yapmamız gerektiğini seneler önceden araştırdık.


Halkla birlikte yaşaya yaşaya bu noktalara geldik. Beldelerimizdeki Belediye Meclis Üyelikleri daha önceden o bölgede hizmet edebilecek kişileri araştırdık. Belli insanlarla seçim kazanılır. Bizde bunu göz önüne alarak yola çıktık. Şimdi yapmış olduğumuz ziyaret programlarımızı 6-7 ay önce hazırladık. Sene boyu 57 köyün 32 tanesine 7 sefer gittik. Gitmediğimiz köy kalmadı. Hangi köyün ne sorunu var? Taşımalı eğitimi en çok hangi bölgelerde yapıldığını biliyoruz. Zonguldak unutulmuş bir şehir. Koskoca Zonguldak´ın İl Genel Meclis bütçesi 6 trilyon lira. İki tane Özel İdare binası var. Onlarda satılırsa 10 trilyon eder. Özel İdarenin 16 trilyonluk bütçesi senelik yol bakım işine yetmez. Biz artık sesimizi çıkarmalıyız. Zonguldak olarak sesimizi Türkiye´ye duyurmalıyız. Ak Partinin iktidar olması yetmiyor. Zonguldak imkânlardan yararlanamıyor. Köydes ve Beldes projeleri söylemlerde kalıyor. Filyos Vadisi Projesi sadece seçimlerde değerlendiriliyor. Biz seçimlerde yapabileceğimiz vaatleri veriyoruz.


Bundan sonraki çalışmalarımız parti örgütleriyle sürecek. Zonguldak´ta yollarla ilgili sıkıntılar var. Yollar göstermelik olarak yapılıyor. Biz bu sıkıntılar için çözüm ürettik. Pratik zekâsını kullanabilecek insanları aday gösterdik. Zonguldak huzur ve sevgi kenti olacak. Biz CHP olarak bu huzuru sağlayacağız. Zonguldak kimsenin arka bahçesi olmayacak. Kimse bu seçimlerde kendi menfaatini gözetmeyecek. Halkın huzuru için çalışılacak. Zonguldak´ta işsizlik adına çalışmalar yapacağız. Yaptığımız yatırımlar her yeri kapsayacaktır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi