Bölgesel Amatör Lig´de sezonun ilk perdesini 20 puanla 3. sırada tamamlayan Kozluspor, 10 günlük kamp için Antalya´ya gitti. Sabah saatlerinde Kozluspor tesislerinden yola çıkan Kozluspor´lu futbolcuları Kulüp Başkanı Murat Yüksel ve Yöneticiler uğurladı..


Ara transfer döneminde önemli isimlerini kaybeden Yeşil-Beyazlılar, kamp boyunca yapacağı hazırlık maçlarıyla eksiklerini giderme fırsatı bulacak.


Ferhat Samancı ve Ferhat Deniz´i Zonguldak Kömürspor´a, Ayhan Arifoğlu ve Mert Tuğ´i ise Bartınspor´a kaptıran Yeşil-Beyazlılar ise şuana kadar sadece 2 oyuncuyu kadrosuna kattı.


Nevşehirspor Gençlik genç oyuncusu Erdal Perçin ve Edirne Gençlikspor´un sol kanat oyuncusu Salih Topyay´la takviye alan yapan Yeşil-Beyazlılar kampta transfer çalışmalarını sürdürecek.



İLK PROVA KEPEZ´LE


Antalya´nın Kemer ilçesinde yapılacak olan kampta Kozluspor´un hazırlık maçları da belli oldu. İlk hazırlık maçını bugün Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor´la yapacak olan Yeşil-Beyazlılar, 12 Ocak Perşembe günü Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor´la ardından Antayaspor A2 ile oynayacak.


Editör: Pusula Gazetesi