Bölgesel Amatör Lig´de ilk perdeyi 3. sırada tamamlayan Kozluspor, hazırlıklarını Bülent Öztürk yönetiminde sürdürüyor. Kozluspor, ara transfer döneminin en hareketli ekiplerinden biri olarak göze çarpıyor. Takımın önemli isimlerini kadrosuna katmak için harekete geçen kulüpler, Kozluspor yöneticileriyle görüşmelerini sürdürüyor.



KEYİFLİ ÇALIŞMA


Kozlu Stadyumu´nda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar, tempoyu yükseltti. Kondisyon ağırlıklı yapılan çalışmada, Öztürk oyuncularına eğlenceli çalışmalar yaptırıyor. Oyunculara yapmaları gerekenleri gösteren genç Antrenör, temponun her geçen gün artacağından bahsetti.



TRANSFER MESAİSİ


Kozluspor´un Kurulu üyeleri de çalışmayı yakından takip ediyor. Kulübün Başkan Yardımcısı İsmet Özger ve Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci çalışmayı takip etti. Sürekli telefonla futbolcularla görüşen Birinci, doğru transfer yapmak için yoğun bir mesai harcıyor.


Giden oyuncuların yerine ağırlıklı olarak genç transferlerle yerini doldurmayı hedefleyen Kozluspor, ikinci transferini gerçekleştirdi. Nevşehirspor Gençlik genç oyuncusu Erdal Perçin´le anlaşma sağlayan Yeşil-Beyazlılar Küçükköy Belediyespor´dan aldığı Ulaş Yalçın´ı gönderirken Suadiye Belediyespor´dan Ulaş Esen´in ise bonservis sorunu olduğundan henüz anlaşma sağlayamadı.



KOZLUSPOR´UN 2. TRANSFERİ ÇALIŞMAYA KATILDI


Yönetimin uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşma sağladığı Edirne Gençlikspor´un sol beki Salih Topyay, Yeşil-Beyazlılarla ilk çalışmasına katıldı.


Sezonun ilk yarısında Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Edirne Gençlikspor´un formasını giyen 22 yaşındaki defans oyuncusu, 9 maçta ilk 11´de sahaya çıktı ve 755 dakika süre aldı.

Editör: Pusula Gazetesi